بونوات افزود: برنامههای مبتنی بر شواهد پیشگیری از مصرف مواد جزو اصلی راهکارهای موفق کوتاه و میان مدت در زمینهَ کنترل مواد هستند.
وی همچنین اظهار کرد: چنین برنامههایی مقرون به صرفه هستند؛ برنامههای مبتنی بر شواهد پیشگیری از مصرف مواد در جوانان به ازای هر یک دلار، با در نظر گرفتن هزینههای جرم، بیکاری و بیماری، 10 دلار و یا حتی بیشتر صرفه جویی میکنند، در نتیجه اجرای چنین برنامههایی را باید ارتقاء داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد؛ اجرای فعالیتهای دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در زمینه کاهش تقاضای مواد در جمهوری اسلامی ایران در چهار سال گذشته به لطف کمکهای مالی دولتهای نروژ، آلمان و سوئد امکانپذیر بوده است. دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد با همکاری نزدیک ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران برنامههای پیشگیری را جهت استفاده در اجتماعات، محیطهای آموزشی و زندان، برای گروههای هدف در معرض خطر، تدوین کرده و به طور آزمایشی اجرا کرده است.
برنامههای پیشگیری از مصرف مواد دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران تمام جوانب مصرف مواد (به عنوان مثال مواد، مانند محرکهای نوع آمفتامین، حشیش و مواد افیونی) را در بر میگیرد. این برنامهها با تأکید بر نسل جوان در معرض خطر، خدماتی را در موقعیتها و مقاطع مختلف زندگی، از خانوادهها گرفته تا محیطهای آموزشی، گروههای پرخطر، زندانها و محیطهای کاری فراهم میکند. کارشناسان ملی از طریق همکاری و مساعدت فنی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد با اقدامات مناسب و مبتنی بر شواهد بین المللی در زمینهَ پیشگیری آشنا میشوند.
در پایان این مراسم بونوات بر توجه، منابع و تلاشهای بیشتر در زمینهَ پیشگیری از مصرف مواد به عنوان ابزاری جهت پرداختن هر چه مؤثرتر به چالش مواد تأکید کرد.
دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد با حمایت شرکای مالی خود توانست به تلاشهای ملی در فراهم آوردن اطلاعات علمی و همچنین ارتقای مهارتها و فرصتها جهت انتخابهای صحیح و سالم یاری رساند.
نظر شما