علی مطهری گفت: رای مجلس به فرهادی را به فال نیک می‌گیرم چون نشان می‌دهد مجلس یک گام از افراطی گری دور شده‌ است.

رای مجلس به فرهادی، مجلس را یک گام از افراطی‌گری دور کرد
Rouhollah Vahdati-4-137.jpgبه گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا،‌ نماینده تهران در مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به دلیل مخالفت خود با فرهادی عنوان کرد: من گفتم مجلس باید معیار واحدی داشته باشد و اگر آن قبلی‌ها با آن ملاک فتنه گر بودند پس فرهادی هم فتنه گر است حالا چه اتفاق افتاده که امروز همه رای مثبت دارند ولی در گذشته این همه بهانه گیری می‌کردند؟ در واقع من به نوعی از مجلس و گفتمان اصولگرایی دفاع کردم.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا فرهادی پیشنهاداتی به اعضای کمیسیون داده که رای آنها را جذب کند گفت: من دراین باره اطلاعی ندارم به هر حال شاید این دوستان احساس کردند که مدیران وزارت علوم باید با نظر آنها انتخاب شود و این افراد اطمینان پیدا کرده‌اند که افراد مورد نظر خود را بر وزارت علوم به کار بگمارند،‌لابد چنین چیزی بوده که مجلس موضوع فتنه را مطرح نکرده است.

مطهری درپاسخ به سوالی درباره احتمال توافق نمایندگان و فرهادی بر روی موضوع بورسیه‌ها نیز عنوان کرد: من در جریان موضوع بورسیه ‌ها و روند بررسی آنها درآینده نیستم.

نماینده مردم تهران در مجلس در ارزیابی خود از مسیر وزارت علوم با حضور فرهادی گفت: فکر می‌کنم تنش در دانشگاهها کمتر خواهد شد و رایی که امروز مجلس داد یک گام به جلو بود یعنی نقطه مثبت از این جهت که معلوم شد مجلس یا بالاخره از این که فتنه خط قرمز ماست عبور کرده و یا این که برداشت درستی از این موضوع دارد.

مطهری ادامه داد: از این به بعد مجلس نامه‌نگاری و اعتراض به ظلمی که در آن ایام شده را فتنه تلقی نمی‌کند که این نقطه مثبتی است و باید از مجلس برای این گام به جلو تقدیر کرد در واقع یک گام از تندروی و افراطی گری به دور شده‌اند.

مطهری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که گفته می‌شود فرهادی به خاطر این که رای نمایندگان را داشته باشد، نامه‌ای را که در سال 88 امضاء کرده بود انکار کرد گفت: این که وی این نامه را نوشته شکی در آن نیست و اگر گفته که من امضاء نکردم یا خبری نداشتم طبق برخوردی که به موارد قبلی شد مجلس نباید سخنان وی را می‌پذیرفت چون قبلیَ‌ها نیز گفتند ما خبر نداشتیم اما مجلس گفت شما باید همان موقع آن را تکذیب می‌کردید.

وی گفت: اما این بار به راحتی حرف فرهادی را پذیرفتند که این نشان دهنده تناقض است ولی من آن را به فال نیک می‌گیرم. چون یک گام از افراطی گری دور شده‌اند، من این موضوع را فتنه گری نمی‌دانم بلکه نقطه مثبتی است که در اعتراض به ظلمی، نامه‌ای امضاء یا تحصن کرد.

 

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پیراسته فر IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    0 0
    این مرد"علی آقا" ازنظرروانشناسی "تفکرواگرا"دارد. اوهمیشه حرفی وطرحی برای گفتن وبرنامه هایش دارد،گاهی ناچاراست نقش"بهلول"را بازی کند تا عقول دیگران را تحریک کند. این از"رندی "آقای مطهری بود که ازدرمخالفت درآمد تا مخالفین همیشگی را به مدافع تبدیل کند. حقا که فرزندآن استادمتفکرشهید است.