مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در دانشجویان را 2.5 درصد اعلام کرد و گفت: ‌دختران دانشجو بیشتر به سمت مصرف مواد محرک و دانشجویان پسر به مواد سنگین مثل هروئین و شیشه گرایش پیدا کرده‌اند.

۲.۵ درصد دانشجویان مواد مخدر مصرف می‌کنند/افزایش مصرف مواد محرک بین دانشجویان دختر
  •  

حمید صرامی در گفت‌وگو با فارس در رابطه با وضعیت مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان گفت: ‌تحقیقی در سال 92 در دانشگاه‌های وزارت علوم انجام دادیم که نشان داد نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در دانشجویان 2.5 درصد است که نسبت به گذشته از رشد قابل توجهی برخوردار شده است.

وی ادامه داد: در این تحقیق مشخص شد وضعیت مصرف مواد مخدر در دختران دانشجو و در حوزه مصرف برخی داروها و مواد روان‌گردان نگران‌کننده است.

انجام پژوهش ملی در مورد وضعیت موادمخدر در دانشگاه آزاد

صرامی گفت:‌به همین دلیل این تحقیق را با هماهنگی دانشگاه آزاد نیز آغاز کرده‌ایم و از آذر پژوهش ملی در سطح دانشگاه‌های آزاد کشور را انجام می‌دهیم.

گرایش دختران دانشجو به موادمحرک و پسران دانشجو به شیشه و هروئین

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در مورد نوع مصرف مواد مخدر گفت:‌دختران دانشجو در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم متأسفانه بیشتر به سمت مصرف مواد محرک رفته‌اند.

وی ادامه داد:‌ اما در دانشجویان پسر به دلیل نشانه‌روی قرص‌های ریتالین و داروهای روانگردان، حجم مصرف این مواد کاهش یافته اما گرایش آنها به مصرف مواد سنگین افزایش یافته است.

صرامی گفت:‌ مصرف مواد مخدر سنگینی مانند شیشه و هروئین در دانشجویان پسر بیشتر شده است و آنچه ما بر آن تاکید داریم،‌این است که گاهی نباید فقط یک ماده مخدر را در تیررس خود قرار دهیم و از سایر مواد غافل شویم.

شیوع الگوی مصرف چندماده‌ای مواد مخدر در جامعه

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در جمعیت عمومی نیز آنچه که می‌بینیم تغییر الگوی مصرف مواد مخدر است. در گذشته پس از تریاک، شیشه در رتبه دوم قرار داشت، اما اکنون الگوی مصرف چند ماده‌ای را داریم. این یک زنگ خطر اجتماعی است که باید همه دستگاه‌های فرهنگی به آن توجه کنند.

 

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهتاب IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۳
    1 0
    من یه جوونم قرار نیست از جوونایی که مواد مصرف میکنن حمایت کنم ولی اینم در نظر بگیرید تو مملکت ایران جوون سرگردونه سرگرمی نداره انگیزه نداره تفریح نداره خوب انرژی یه جوون یه انرژی بی نهایته جوون پر از امیده به نشاط و شادابی نیاز داره اما وقتی راهی برای تخلیه انرژی نداره مجبوره به این مواد مخدر پناه ببره اگه یه جوون بدونه تو شهرش تو کشورش راه مناسبی برای تخلیه ی انرژی و هیجانات درونی داره دیگه به این چیزا پناه نمی بره