به گزارش قدس آنلاین از یزد ، سید محمد رستگاری در جمع نانوایان این شهرستان ضمن اشاره به ابزارهای قانونی برای کنترل کمی و کیفی نان اظهار داشت : دستگاههای نظارتی نیز برای همین موضوع بر کار نانواییها نظارت می نمایند و مسئولین شهرستان در حوزه آرد و نان باید با استفاده از ابزارهای قانونی، کیفیت نان را به عنوان اولویت کاری خود مورد نظر قرار دهند.
وی افزود: کیفیت نان به عنوان اولویت کاری نانوایان و همچنین مسوولان آرد و نان شهرستان مهریز است و باید خیلی جدی و عملی کار کرد تا خواسته مردم محقق شود .
رستگاری تصریح کرد: استفاده بعضی نانوایی ها از جوش شیرین و پخت نان خشک در بعضی واحدها ، عدم رعایت ساعت کار در تعداد کمی از نانوایی های شهرستان از مواردی است که بصورت جدی نظارت می شود.
بررسی کیفیت آرد و نان ، بررسی راهکارهای ارتقای کیفیت نان در مهریز ، رسیدگی به مسائل بهداشتی نانوایی ها و شکایات مردم و انتقال موارد شکایت مردمی به دست اندرکاران نان در مهریز از موضوعات این جلسه بود .
نظر شما