به گزارش قدس آنلاین از یزد، مهدیه السادات حاجی میرزاده به با بیان این خبر اظهار داشت : دریافت مقادیر زیادی چربی شامل گوشت قرمز، تخم مرغ، محصولات لبنی با مقادیر بالایی چربی و کلسترول موجب افزایش احتمال خطر سرطان روده، پستان و کلیه می شود.
وی با بیان اینکه دریافت بالای چربی به خصوص در زنان یائسه احتمال بروز سرطان پستان را افزایش می دهد افزود : مصرف روغن زیتون خطر بروز بسیاری از سرطان ها به خصوص سرطان پستان را کاهش می دهد.
حاجی میرزاده افزایش مصرف روزانه میوه ها و سبزی ها در برنامه غذایی روزانه حداقل پنج بار در روز و انتخاب میوه ها و سبزی های رنگی بویژه سبز تیره و نارنجی را از جمله روشهای تغذیه به منظور پیشگیری از سرطان بیان کرد.
وی توصیه کرد: از مصرف گوشت های فرآیندی مانند سوسیس و کالباس به دلیل ترکیبات نیتراتی که به عنوان نگهدارنده در خود دارند پرهیز کنید.
۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
کد خبر: 261121
قدس آنلاین یزد - کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت : از مصرف زیاد غذاهای سرخ شده و شور خودداری کنید.
نظر شما