پیشنهاد سردبیر

۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶
کد خبر: 261131

قدس آنلاین - تبریز: معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: بر اساس اعلام مسئولان یونیسف، کمک‌های خیرخواهانه برادران مردانی‌آذر در ایران و کشورهای آفریقایی معادل 196 کشور است.

تقدیر از کمک‌های برادران مردانی آذر

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، محمدصادق پورمهدی در بازدید از مدرسه کودکان استثنایی مردانی‌آذر در حوزه شهرداری منطقه 6 اظهار داشت: زیر پوست شهر خبرهای بسیاری است که دولت به تنهایی قادر به رفع تمام مشکلات و نیازها نیست و حضور خیران در این حوزه ضروری است.

وی فعالیت‌های خیرخواهانه برادران مردانی‌آذر را جهاد اکبر خواند و گفت: برادران مردانی‌آذر با وجود داشتن توان مالی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های اقتصادی و سودآور فراوان در احداث مدرسه و مسجد پیشقدم شده و آینده کودکان محروم و بی‌بضاعت این کشور را روشن می‌کنند.

معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی، با تاکید بر اینکه نباید از اقشار مختلف جامعه غافل شویم، خاطرنشان کرد: 12 درصد مردم از ناتوانی جسمی رنج می‌برند و باید در این عرصه برنامه ریزی و اقدامات جدی انجام شود.

رضا خان‌محمدی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان‌شرقی نیز در این بازدید با بیان اینکه مجموعه آموزش و پرورش استثنایی جزو فراموش شده‌ها بود، از تلاش‌های برادران مردانی‌آذر در این زمینه تقدیر کرد.

وی گفت: این مدرسه که در سال 80 افتتاح شده با تحت پوشش قرار دادن 360 نفر دانش‌آموز به صورت روزانه و 100 دانش آموز به صورت شبانه‌روزی در تمام کشور بی‌نظیر است.

خان‌محمدی با یادآوری اینکه برای آموزش 300 دانش آموز نیاز به 50 کلاس داریم، گفت: هر دانش‌آموز استثنایی به اندازه 5 دانش آموز معمولی هزینه و زمان نیاز دارد، در نتیجه این بخش نیاز به حمایت‌های مالی بیشتری از طرف مسئولان و خیران دارد.

خان‌محمدی تصریح کرد: این موسسه پاسخگوی نیاز دانش‌آموزان شمال‌غرب کشور شده است و به دلیل امکاناتش باید الگوی ساخت مراکزی از این دست باشد.

وی افزود: مجتمع مدرسه استثنایی مردانی آذر 4 ساختمان دارد که دانش آموزان آسیب دیده شنوایی را در گروههای مختلف زیر 4 سال (از یک ماهگی)، کودکان کم توان ذهنی پسر پیش دبستان، ابتدایی، هنرستان در رشته های (کامپیوتر، جوشکاری و صنایع چوب) تحت پوشش قرار می دهد.

خان محمدی با بیان اینکه این مدرسه 87 نفر پرسنل اداری دارد، گفت: 100 نفر از دانش آموزان این مدرسه از خدمات پانسیون شبانه روزی استفاده می کنند که متاسفانه سهمیه اعتبارات دولتی این پانسیون قطع شده و مجبوریم هزینه ها را از خانواده ها بگیریم.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی، اظهار داشت: مساله سرویس حمل و نقل دانش آموزان برای مدرسه سنگین است، دانش آموزان دیگر مدارس همگی از یک منطقه هستند اما دانش آموزان ما از تمام سطح شهر هستند که ماهانه هزینه ای بالغ بر 11 میلیون تومان را شامل می شود.

وی افزود: نیمی از این هزینه را دولت تقبل می کند و تامین نیمه دیگر از عهده خانواده ها خارج است بنابراین مجبوریم به دنبال منابع دیگری برای تامین مالی مدرسه باشیم.

رضا خان محمدی با یادآوری اینکه اکثر مدارس هوشمندسازی شده اند اما ما به دلیل مسائل مالی نتوانسته ایم این کار را بکنیم، ادامه داد: تمرکز ما باید به آموزش و خدمات آموزشی باشد اما متاسفانه مساله تامین هزینه های جاری مثل غذا، برق، گاز و... بخش زیادی از انرژی مدیریت آموزش استثنایی را می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز تعداد زیادی از کودکان ناشنوا با پیشرفت تکنولوژی به شنوایی رسیده اند اما برای عمل جراحی و استفاده از تجهیزاتی مانند سمعک و ... نیازمند ورود خیران بخش سلامت هستیم.

 

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.