تحولات منطقه

هشتمین روز عملیات سعودی‌ها عیله مردم یمن در شرایطی آغاز می‌شود که حملات شدید هوایی به صنعا ادامه دارد و توپخانه ارتش عربستان با اتش تهیه سنگین تلاش می‌کند تا جلوی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی را در نزدیک مرز یمن بگیرد.

بکارگیری تسلیحات اسرائیلی توسط سعودی/ بمباران شدید مناطق مختلف صنعا/ ریاض مانع پرواز هواپیمای روسیه برای خروج اتباع روس از یمن شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
 به گزارش قدس انلاین به نقل از  فارس، بامداد پنج‌شنبه هفته گذشته سفیر عربستان در آمریکا از آغاز عملیات «توفان قاطع» برای تجاوز نظامی به حریم یمن خبر داد و اعلام کرد که این عملیات بامداد پنجشنبه ساعت 24 به وقت عربستان سعودی با دستور ملک سلمان شاه این کشور آغاز شده است.
 
بنابر اعلام رسانه‌ها در حملات 8 روز گذشته بیش از 100 غیر نظامی از جمله 62 دو کودک یمنی کشته شده‌اند و موجی از انتقادات بین المللی علیه رژیم عربستان را برانگیخته است.
 
جدیدترین اخبار تجاوز عربستان به یمن را در زیر می‌توانید دنبال کنید:
 
* یک فرمانده ارتش یمن با اشاره به اینکه عربستان شکست سختی را متحمل خواهد شد تصریح کرد که سعودی‌ها در حملات خود به یمن از تسلیحات اسرائیلی استفاده می‌کنند.
 
* سخنگوی عملیات متجاوزانه عربستان اذعان کرد حملات توپخانه‌ای به شمال یمن با هدف ممانعت از رسیدن نیروهای کمیته‌های مردمی به مرزهای عربستان است.
 
* وزیر خارجه سوریه اعلام کرد سوریه و یمن «با دشمن یکسانی روبرو هستند» و تجاوز عربستان به یمن با حمایت آمریکا و اسرائیل صورت گرفته است.
 
* یک آمریکایی در تجاوزات سعودی به یمن کشته شد
 
* جنگنده‌های سعودی مانع پرواز هواپیمای روسیه برای خروج اتباع روس از یمن شدند
 
* در حمله روز چهارشنبه جنگنده‌های سعودی به بیمارستان دانشگاه علوم و فناوری صنعاء چندین نفر کشته و زخمی شدند.
 
* تظاهرات هزاران یمنی در محکومیت استمرار تجاوزات سعودی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha