مدیر عامل شرکت ملی نفت‌کش با اشاره به ظرفیت 15 میلیون تنی ناوگان این شرکت گفت: هم اکنون در بازار بین‌المللی حضور داریم اما به دنبال ورود به بازار اروپا هستیم.

ورود به بازار اروپا را دنبال می‌کنیم

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر صفایی در بیست و سومین همایش هماهنگی ارگان‌های دریایی با اشاره به اهمیت حمل و نقل دریایی در کشور و دنیا اظهار کرد:‌ سهم حمل و نقل دریایی از جابجایی کالاها در سال 2014 بیش از 10.5 میلیارد تن بوده که با تقسیم این رقم در جمعیت جهان، سهم هر نفر از مجموع حمل و نقل دریایی 1.4 تا 1.5 تن در سال است که نشانگر حجم عظیم تجارت در حوزه دریا و صنایع دریایی است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت‌کش با بیان این که تجارت خارجی کشور 93 درصد به دریا وابستگی دارد، گفت:‌ بخش دریایی در دو دوره دفاع مقدس و تحریم‌ها از فلج شدن تجارت خارجی کشور جلوگیری کرده‌اند و باید گفت که نقش کشتیرانی در این دوران بی‌نظیر بوده است.

وی افزود:‌ در دوران تحریم علاوه بر همه مشکلات ایجاد شده، نرخ حمل و نقل دریایی از سال 2008 نزول پیدا کرد به طوری که اجاره یک نوع کشتی از 180 هزار دلار در روز در سال 2008 به کمتر از 15 هزار دلار در سال 2013 رسید.

صفایی گفت: در کنار شرایط بین‌المللی در حوزه بیمه نیز با مشکلات بسیاری روبرو شدیم اما همه اینها نتوانست شرکت ملی نفت‌کش را از پا دربیاورد و امروز شرکت نفت‌کش با 15.5 میلیون تن ظرفیت بزرگترین ناوگان دریایی دنیا را در اختیار دارد.

وی با تاکید بر این که کشتیرانی‌ها مصداق اقتصاد مقاومتی بوده و توانستند کارنامه بسیار خوبی در این دوران از خودشان برجای بگذارند، خاطرنشان کرد: مسائل مربوط به شرایط پس از تحریم نیز بسیار اهمیت دارد، از نظر فنی باید شرایط را مهیا کنیم که در این راستا اقدامات بسیاری از سالهای گذشته آغاز شده است.

وی با بیان این که در بازارهای بین‌المللی حضور داریم، گفت: به دنبال آن هستیم که با رفع تحریم‌ها نیز در بازار اروپا وارد شویم که البته نیاز است به دلیل شرایط سخت تحریم، حمایتهای دولت همانند قبل وجود داشته باشد.

 
 
 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.