تحولات منطقه

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۳
کد خبر: ۲۹۰۵۲۴

رسانه های خبری اعلام کردند که عربستان سعودی از شهروندان خود خواست، اسنادی را که وبسایت ویکی لیکس منتشر کرد، به اشتراک نگذارند.

واکنش عربستان به انتشار اسناد «WikiLeaks»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
ویکی لیکس اعلام کرده که بیش از 500 هزار سند دیپلماتیک عربستان سعودی را منتشر خواهد کرد و در گام نخست نیز حدود 61 هزار سند را روی اینترنت قرار داده است.

خبرگزاری رویترز اعلام کرده که عربستان به شهروندان کشور نسبت به انتشار اسناد هشدار داده و می گوید که این اسناد «می تواند جعلی باشد».

رویترز می گوید که اطلاعیه وزارت خارجه عربستان سعودی هم که در توییتر منتشر شده است، به طور مستقیم اعتبار این اسناد را رد نمی کند.

ویکی لیکس ادعا می کند، اسنادی که منتشر کرده مکاتبات سفارتخانه های عربستان سعودی در کشورهای مختلف با دولت سعودی بوده و برخی از آنها مواضع این کشور در قبال مسائل منطقه ای را آشکار می کند.

رویترز در ادامه می نویسد، حکومت سلطنتی عربستان سعودی به شدت درباره انتقادات عمومی حساس است و شماری از فعالان را به خاطر مواضعشان علیه خاندان سلطنتی عربستان زندانی کرده است. از این رو نظارت شدیدی بر رسانه های داخلی دارد.

اطلاعیه روز شنبه وزارت خارجه عربستان سعودی تنها واکنش رسمی حکومت عربستان سعودی به اقدام ویکی لیکس بوده که رسانه های دولتی و غیردولتی این کشور آن را نادیده گرفته اند.

وبسایت ویکی لیکس پیش از این هزاران سند منسوب به دولت آمریکا را منتشر کرده بود که برخی از آنها به عربستان سعودی نیز ارتباط پیدا می کند. از جمله یکی از این اسناد بیان می کرد که پادشاه سابق عربستان از ایالات متحده خواسته است که برای نابودی تأسیسات اتمی جمهوری اسلامی به ایران حمله کند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    وجود دیپلماتهای سعودی درایران فقط جاسوسی و کمک به صهیونیستها هست اینها کاری دیگردر اینجا ندارند.
  • علیرضا/ اهواز IR ۲۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    حکام سعودی اگه راست میگن خودشون پا پیش بزارن تا طعم داغ موشکهای زلزال روبچشن