۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۰
کد خبر: 312778

قدس آنلاین: مربا پزی کار دشواری است که به دقت، سلیقه، علاقه و آموختن نیاز دارد. 

آموزش مربا پزی توسط خرس قهوه ای+تصاویر

به گزارش گروه خواندنی های قدس آنلاین، راشل سیندین، گرافیست جوان بریتانیایی که به مربا و شیرینی پزی نیز علاقه دارد، پس از فارغ التحصیل شدن از کلاس آشپزی و کسب مدرک بین المللی، ترتیبی داده تا با استفاده نمادین از عروسک خرس قهوه ای و عکاسی کردن از مراحل پخت مربا روش صحیح مربا پزی را به علاقه مندان آموزش دهد.  

 

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 22 IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
    0 0
    خیلی قشنگه.به این میگن مربی خلاق