تحولات منطقه

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: با استقرار هوای سرد و تداوم کاهش دما، بارش‌هایی به شکل برف و باران و وزش باد، استان‌های حاشیه خزر و دامنه‌های شمالی البرز را در بر خواهد گرفت.

استقرار هوای سرد در ۲ منطقه / ورود سامانه بارشی دیگر از غرب کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین، احد وظیفه کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت آب‌و‌هوای امروز کشور اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین‌داده‌ها و الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، استقرار هوای سرد عرض‌های شمالی طی امروز، باعث تداوم کاهش دما، بارش‌های نسبتا شدید، وزش باد و مواج‌شدن دریا در استان‌های حاشیه دریای خزر و دامنه‌های شمالی البرز خواهد شد که این بارش‌ها به شکل برف‌و‌باران خواهد بود.
وی در ادامه افزود: در مناطق شمال شرق و شمال غرب کشور شاهد بارش‌های خفیف و پراکنده خواهیم بود.
کارشناس سازمان هواشناسی تاکید کرد: از اواخر امروز و طی روز یکشنبه با نزدیک‌شدن سامانه بارشی فعال دیگری از نوار غربی کشور،بارش در نیمه غربی کشور آغاز خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که این بارش‌ها در مناطق شمال غرب و غرب، دامنه‌های زاگرس و دامنه‌های جنوبی البرز به شکل برف و باران خواهد بود.
وظیفه افزود: فعالیت این سامانه جوی در مناطق جنوب غرب و جنوب کشور به جز مناطق کوهستانی به شکل رگبار و باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی شده و به تدریج در روزهای بعد نواحی مرکزی و شمال شرق کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی تصریح کرد: روند کاهش دما از امروز تا اواسط هفته ادامه داشته و پیش‌بینی می‌شود که در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز بین 5 تا 10 درجه و در شمال شرق کشور نیز بین 10 تا 15 درجه کاهش دما رخ دهد.
کارشناس سازمان هواشناسی در خصوص هوای تهران گفت: امروز آسمان تهران نیمه ابری و همراه با وزش باد خواهد بود.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha