تحولات منطقه

۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
کد مطلب: ۳۴۰۸۷۷

تیم فوتبال سایپا که قرار بود روز جمعه در تورنمنت جام شهدا به مصاف پرسپولیس برود در فاصله یک روز مانده تا برگزاری این دیدار در اقدامی غیرمنتظره از حضور در این تورنمنت انصراف داد.

اقدام عجیب سایپا قبل از دیدار با پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، درحالی که نشست خبری دیدارهای تورنمنت چهارجانبه جام شهدا روز چهارشنبه برگزار شد و مجید جلالی نیز تاکید کرد باید در این جام حضور خوبی داشته باشند و همه تیم ها هم با قدرت شرکت کنند، باشگاه سایپا امروز پنجشنبه اعلام کرد از این تورنمنت انصراف داده است!

این رقابتها قرار بود از روز جمعه با حضور ۴ تیم سایپا، پرسپولیس، صبا و ذوب آهن در ورزشگاه شهدا شهر قدس برگزار شود که نارنجی پوشان از حضور در این جام انصراف دادند.

باشگاه سایپا که این خبر را بر روی سایت خود قرار داده است توضیحی در مورد دلایل این انصراف ارائه نداده اما خبرنگار مهرکسب اطلاع کرد مدیرعامل این باشگاه خواستار حل مشکل سایپا با سازمان لیگ از سوی مهدی تاج شده است که البته مشخص نیست این مشکل مربوط به چه موضوعی است.

قرار است بیت الله رضایی امروز با مهدی تاج رئیس سازمان لیگ برتر جلسه داشته باشد تا تکلیف حضور سایپا در این تورنمنت مشخص شود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha