تحولات منطقه

۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲
کد مطلب: ۳۴۶۶۹۸

برترین انیمیشن سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در تاریخ ۲۱ بهمن ماه در برج میلاد به نمایش در می‌آید.

یک انیمشین به برج میلاد راه پیدا کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر از میان ۸ انیمیشنی که در جشنواره فیلم فجر شرکت کرده اند برترین اثر در آخرین روز مهمان سالن اصلی برج میلاد خواهد بود. فعلا ساعت نمایش این فیلم ۲۲:۳۰ درنظر گرفته شده است.

امسال که ۸ انیمیشن به جشنواره فیلم فجر رسیدند امکانی برای نمایش شان در کاخ رسانه ای فراهم نشد اما از امروز ۱۵ بهمن ماه این آثار در پردیس ملت؛ کاخ مردمی جشنواره به صورت روزانه اکران خود را آغاز کرده اند.

امروز انیمیشن سینمایی «در مسیر باران» ساعت ۱۵ در پردیس ملت میزبان علاقمندان بود تا به اکران روزانه این آثار رسمیت بیشتری ببخشد.

در پایان این اکران ها برترین انیمیشن از منظر داوری، ۲۱ بهمن ماه در برج میلاد روی پرده می رود.

«در مسیر باران» ساخته حامد کاتبی، «پادشاه آب» اثر مجید اسماعیلی، «فهرست مقدس» ساخته محمد امین همدانی، «کله آهنی» به کارگردانی غلامرضا ملااحمدی، «ناسور» به کارگردانی کیانوش دالوند، «بازمانده» به کارگردانی احسان طاهری، «قلب خورشید» به کارگردانی احمد علمداری و «نبرد خلیج فارس ۲» به کارگردانی فرهاد عظیما انیمیشن های حاضر در این دوره از جشنواره فیلم فجر هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha