تحولات منطقه

قدس آنلاین – سبزوار : دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر سبزوار گفت: از روز ۲۵ اسفند گذشته تاکنون ۳۸ هزار و ۲۷۰ مسافر و زائر در این شهرستان اسکان داده شدند.

تاکنون ۳۸ هزار مسافر نوروزی در سبزوار اسکان داده شده اند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمود رضا سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین  افزود: این تعداد مسافر و زائر در دو هتل، دو میهمانپذیر، 37 مدرسه، دو کمپ، سه زائرسرا، دو بقعه متبرکه و تعدادی حسینیه اسکان یافته اند.

وی گنجایش روزانه اسکان در سبزوار را 14 هزار نفر اعلام کرد  و تصریح نمود: در صورت اضطرار، از خوابگاههای دانشجویی دانشگاههای این شهرستان نیز برای اسکان مسافران استفاده می شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری سبزوار ادامه داد: تمام امکانات و توان شهرستان برای خدمات دهی هر چه بهتر و بیشتر به زائران و مسافران نوروزی بسیج شده است.

وی اظهار د اشت : مسئولان تلاش می کنند با ارائه خدمات دهی مناسب زمینه توقف و ماندگاری بیشتر مسافران و زائران را در سبزوار فراهم کنند. / انتهای پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha