در نظر گرفتن شرایط هر فصل برای غذا خوردن می‌تواند به شما کمک کند تا راحت‌تر زندگی کنید. همان‌طور که بعضی از غذاها در فصل تابستان مفیدتر هستند، بعضی از مواد غذایی نیز در این فصل تاثیر خوبی ندارند و بایدمصرف آن‌ها را به حداقل برسانید یا کاملا کنار بگذارید.

در تابستان، سیب‌زمینی شیرین و همبرگر نخورید 

در نظر گرفتن شرایط هر فصل برای غذا خوردن می‌تواند به شما کمک کند تا راحت‌تر زندگی کنید. همان‌طور که بعضی از غذاها در فصل تابستان مفیدتر هستند، بعضی از مواد غذایی نیز در این فصل تاثیر خوبی ندارند و بایدمصرف آن‌ها را به حداقل برسانید یا کاملا کنار بگذارید.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سلامتیسم، سیب‌زمینی شیرین در فصل پاییز برداشت می‌شود و ممکن است تا فصل بهار برای مصرف در دسترس قرار داشته باشند و قاعدتا نباید تا فصل تابستان باقی بمانند. دلیلش این است که پوست نازک و حساس این نوع از سیب‌زمینی‌ها در مقایسه با سبزی‌های دیگر، عُمرشان را کوتاه می‌کند. بنابراین اگر سیب‌زمینی شیرین در فصل تابستان دیدید، به احتمال زیاد از چین وارد شده است.

مصرف انواع برگرهایی که از گوشت قرمز (خصوصا گوساله) تهیه می‌شوند، یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های تابستان است. با این‌حال، واقعیت این است که این برگرها می‌توانند حرارت بدن را تا حد خیلی زیادی افزایش دهند. متخصصان می‌گویند غذاهایی که حاوی مقادیر بالایی از پروتئین و چربی هستند، دمای بدن را موقع هضم کردن آن‌ها بالا می‌برند. علاوه بر این، این غذاها خیلی آرام‌تر در دستگاه گوارش حرکت می‌کنند و باعث می‌شوند که بدن از انرژی بیشتری استفاده کند.

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.