قدس آنلاین/ پروین محمدی: ارتقای دانش کارشناسان تغذیه بیمارستانی در راستای بهبود وضعیت تغذیه بیمار در بیمارستان‌ها نه تنها نقش مهمی در تسریع بهبود بیماری دارد و طول درمان و زمان بستری بیماران در بیمارستان‌ها را کوتاه می‌کند، بلکه در کاهش هزینه‌های درمانی و اجرای اقتصاد مقاومتی نیز تاثیر بسزایی دارد.

تغذیه بیماران در بیمارستان‌ها بخشی از پروسه درمان است

این مطلب را دکتر نیک افشار، مسؤول کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی بیمارستان‌های شمال شرق کشور که در هتل ثامن مشهد برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگار ما عنوان کرد و افزود: با اینکه تغذیه بیمار نقش مهمی در بهبود بیماری دارد، ولی تاکنون آن طور که باید جایگاه مناسبی در ساختار وزارت بهداشت و درمان نیافته و به تغذیه بیماران توجه لازم نشده است.

  جانشین مدیر امور بیمارستان‌ها و تعالی  خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه  از سال 89 واحد تغذیه زیر مجموعه امور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی تشکیل شده است، اظهار امیدواری کرد، تغذیه بیماران در بیمارستان‌ها جایگاه واقعی خود را پیدا کند و به سمتی پیش برود که شاهد ارتقای وضعیت غذایی بیماران در تمامی بیمارستان‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تمامی بیمارستان‌های دولتی و خصوصی استان تحت نظارت امور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌باشند خاطر نشان کرد: با اینکه برنامه‌های تغذیه ای بیماران در تمام دنیا از اهمیت خاصی برخوردار است، ولی هنوز این موضوع در بیمارستان‌های کشور ما جایگاه خود را نیافته است و به تغذیه بیماران به عنوان بخشی از درمان توجه نمی‌شود. از این رو آموزش شیوه‌های مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان‌ها برای مدیران و کارشناسان تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی از اولویت خاصی برخوردار است که برگزاری کارگاه دوروزه مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان‌ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد باحضور مدیران و کارشناسان واحدهای تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه 9 کشور در همین راستا و به مدت دو روز در هتل ثامن مشهد برگزار شد و آخرین یافته‌های علمی در زمینه تغذیه مناسب بیماران بستری در بیمارستان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.