بر اساس تصمیمات مجمع عمومی سالیانه فولاد مبارکه اصفهان، پاداش هیئت مدیره شرکت در پایان سال مالی ۱۳۹۲ بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان، ۱۳۹۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان و در سال ۱۳۹۴ ،۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

پاداش ۱.۷ میلیارد تومانی هیئت مدیره فولاد مبارکه در دولت یازدهم +نمودار

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه در 3 سالی که دولت یازدهم بر سر کار بوده، 1.7 میلیارد تومان پاداش دریافت کرده است.
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی سالیانه فولاد مبارکه، پاداش هیئت مدیره شرکت در سال 1392 بالغ بر 600 میلیون تومان، در سال 1393 بالغ بر 700 میلیون تومان و در سال 1394 بالغ بر 400 میلیون تومان بوده است.

همچنین حق جلسات اعضای غیرموظف هیئت مدیره فولاد مبارکه در سه سال اخیر به ترتیب 850 هزار تومان، 2 میلیون تومان و یک میلیون و 200 هزار تومان اعلام شده است.


در این سه سال، بهرام سبحانی هم‌زمان نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل فولاد مبارکه بوده است.

اتفاق عجیبی که در هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه رخ داده، حضور مهدی کرباسیان است.  کرباسیان رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی کشور (ایمیدرو) است و این سازمان 17 درصد سهام فولاد مبارکه را در اختیار دارد.

از جانب ایمیدرو، بهرام سبحانی به عنوان نماینده در هیئت مدیره فولاد مبارکه معرفی شده است. اما خود کرباسیان به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری استانی یزد در هیئت مدیره فولاد مبارکه حضور پیدا کرده است.

در واقع، هرچند کرباسیان با معرفی بهرام سبحانی از جانب ایمیدرو در هیئت مدیره فولاد مبارکه موافقت کرده، اما به نظر می‌رسد جذابیت حضور در هیئت مدیره شرکت پولدار فولاد مبارکه آنقدر بالا بوده که کرباسیان از جانب شرکت سرمایه‌گذاری استانی یزد (سهام عدالت) توانسته در هیئت مدیره فولاد مبارکه در قامت رئیس حضور پیدا کند.


پاداش 1.7 میلیارد تومانی هیئت مدیره فولاد مبارکه در دولت یازدهم

حضور هم‌زمان کرباسیان در ریاست هیئت مدیره فولاد مبارکه و ریاست سازمان ایمیدرو، وقایع عجیبی را رقم زده است

 

ایمیدرو متولی راهبری توسعه، توانمندسازی و رقابت‌پذیری بخش معدن و صنایع معدنی و تبدیل منابع و محصولات این بخش به ثروت پایدار کشور است.

در راستای تحقق اهداف پیش بینی شده و با توجه به مفاد قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی جمهوری اسلامی ایران این سازمان بعنوان شرکت مادر تخصصی تلقی شده و نظارت عالیه بر شرکتهای عملیاتی و انجام برنامه ریزیهای لازم برای واگذاری آنها به بخش خصوصی را در دستور کار دارد. ضمنا برای پیشبرد اهداف مربوطه طبق ضوابط و مقررات استخدامی سازمان نیروی انسانی مورد نیاز باید دارای تحصیلات عالیه و تجربه پیش بینی شده در شرایط احراز مشاغل باشند.
 

سازمان ایمیدرو به عنوان نهاد بالادستی صنعت فولاد کشور، طبیعتا وظیفه نظارت بر شرکت‌های زیرمجموعه که در آنها سهامدار است را دارد.

از آنجا که ایمیدرو 17 درصد سهام فولاد مبارکه را در اختیار دارد، کرباسیان قانونا مکلف است به وضعیت مالی شرکت فولاد مبارکه، عملکرد نماینده حقوقی ایمیدرو در هیئت مدیره فولاد مبارکه به طور اخص و عملکرد کلی هیئت مدیره به طور اعم رسیدگی کند تا منافع ایمیدرو پایمال نشود.

حال چطور می‌توان از کرباسیان به عنوان رئیس ایمیدرو انتظار داشت در صورت وقوع تخلف یا سوءمدیریت یا تصمیمات پرخطر در هیئت مدیره فولاد مبارکه، در قامت رئیس ایمیدرو به موارد فوق رسیدگی نماید؛ وقتی خودش از جانب سهامدار دیگری رئیس هیئت مدیره فولاد مبارکه هم هست؟ یعنی می‌توان انتظار داشت کرباسیان دستور برخورد با خودش را بدهد؟

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.