میوههای خشک: بسیاری از میوههای خشکشده حاوی سولفیت هستند؛ یک ماده نگهدارنده برای طولانیکردن طول عمر مفید مواد غذایی و یکی از بدترین افزودنیها برای شعلهورشدن علائم آسم. دقت به برچسب مواد غذایی و خودداری از خرید محصولاتی که روی آنها نوشته شده: «حاوی پتاسیم بیسولفیت و سولفیت سدیم»، ضرورت دارد.میگوی آماده یا منجمد: افزودنیهایی مانند سدیم بیفسفات که معمولا در غذاهای فراوریشده یا آماده به کار میروند، در مبتلایان به آسم همراه با علائمی مانند کهیر، جوش، تهوع، اسهال و استفراغ، سرفه و خسخس سینه، التهاب گلو و درنهایت شوک آنافیلاکسی هستند.
انواع ترشیها و شوریها: غذاهای شور نیز با سولفیت بهعنوان یک ماده نگهدارنده ترکیب شدهاند و از مصرف آنها نیز باید اجتناب شود. افراد مبتلا به آسم همچنین باید از مصرف زیاد نمک بپرهیزند.
سیبزمینی سرخشده: یک مطالعه بینالمللی در بریتانیا روی دومیلیون کودک، ارتباط بین مصرف غذاهای آماده و خطر ابتلا به آسم را نشان داده است. مصرف سه وعده یا بیشتر فستفودها در هفته، خطر ابتلا به آسم را در کودکان و نوجوانان ۳۰۹درصد افزایش میدهد. محققان تصور میکنند که دلیل این امر با سطح بالای چربیهای اشباعشده در این غذاها ارتباط دارد و منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن و شروع حملات آسم میشود.
غذاهای آلرژیزا: ۴درصد بالغین مبتلا به آسم، حساسیت غذایی دارند. غذاهایی که بهطورمعمول باید حذف شوند، عبارتاند از: شیر، تخممرغ، غذاهای دریایی، ماهی و بادامزمینی.
منبع: شهرآرا
نظر شما