تحولات منطقه

قدس آنلاین - یزد : رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهریز گفت :به مناسبت بزرگداشت هفته دولت ۳ پروژه دامپزشکی در شهرستان مهریز استان یزد راه اندازی شد.

۳ پروژه دامپزشکی در شهرستان مهریز استان یزد راه اندازی شد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از یزد ، دکتر مجتبی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت اظهارداشت : هفته دولت فرصتی مناسب جهت بازبینی فعالیت ها و خدمات صورت گرفته توسط دولت است که از دو منظر مسئولین و مردم حائز اهمیت می باشد.

وی افزود :  در هفته دولت و با هدف بزرگداشت این هفته برنامه های مختلفی در راستای تحقق اهداف مورد نظر دولت یازدهم توسط شبکه دامپزشکی شهرستان مهریز صورت پذیرفت. در همین راستا 3 پروژه دامپزشکی با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال در این شهرستان راه اندازی شد.

آغاز تصریح کرد : این 3 پروژه شامل دو درمانگاه دامپزشکی و یک داروخانه ی دامپزشکی می باشد که می تواند در ارتقاء و بهبود کیفیت خدمات مورد نیاز صاحبان صنایع پرورش دام و طیور شهرستان مهریز موثر واقع شود.

وی اظهار داشت: دامپزشکی یک ارگان دولتی است که کار تخصصی در زمینه بهداشت به عهده دارد و در حوزه حفظ سلامت منابع غذایی مردم و همچنین نظارت بر فراورده های خام دامی اقدامات قابل توجهی را در طی سالیان خدمت خود به انجام رسانده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهریز در خاتمه ابراز امیدواری کرد با همکاری مسئولین و تلاش مردم پرتلاش شهرستان مهریز شاهد پیشرفت روافزون دامپزشکی و ارتقاء هر چه بیشتر شاخص های بهداشتی در زمینه دام و فراورده های خام دامی باشیم.

 

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha