قدس آنلاین _ یزدی پور : استفاده از روغن به عنوان یکی از مواد لازم و تاثیر گذار در پخت و طعم غذا و به عنوان یکی از منابع تامین کننده انرژی بدن از گذشته دور تاکنون مورد توجه بوده و هست

مصرف روغن حیوانی،قوای جسمانی و مغز را تقویت می کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قدس انلاین ،اگر چه روغن حیوانی در قدیم الایام سهم مهمی در تغذیعه مردم داشته است به گونه ای که برخی از این فراورده دامی به عنوان یک منبع غذایی مستقل استفاده می کردند اما در مقابل با گذشت زمان ، مصرف این نوع روغن کاهش یافت و به جای آن استفاده از انواع روغن شامل نباتی ، روغن مایع زیتون ، کنجد ، آفتابگردان و انگور به توصیه پزشکان رواج یافت .
این وضعیت تا آنجا پیش رفت که اکنون کمتر جوانی را می توان یافت نسبت به مصرف روغن حیوانی اقبال نشان دهد .
* تقویت جسم و مغز با روغن حیوانی
یک مدرس و محقق طب سنتی معتقد است : استفاده از روغن حیوانی دارای دو خاصیت تقویت کننده نیروی جسمانی و مغزی می باشد .
دکتر یوسفی محمودآباددر گفتگو با قدس آنلاین افزود : تغذیعه با روغن حیوانی علاوه براینکه ضعف های بدنی را برطرف می کند انرژی قوی برای افرادی
که کار های فکری انجام می دهند ، می باشد .
وی با بیان اینکه با استفاده از روغن حیوانی فرضا می توان انرژی 8 ساعت کار روزانه را تامین کرد ، گفت : این در حالی است که مصرف روغن گیاهی
مانند روغن کنجد و یا آفتابگردان تامین کننده انرژی برای 6 ساعت کار است .
وی با تاکید براینکه استفاده از هر دو روغن حیوانی و گیاهی برای سلامت بدن مفید است ، افزود : اما نکته قابل توجه این است که زیاده روی در مصرف
روغن برای بدن مضر می باشد .
این مدرس طب سنتی اظهار داشت : زیاده روی در مصرف روغن به ضعف معده منجر شود بنابراین اعتدال در مصرف روغن و سایر مواد غذایی باید مورد
توجه قرار گیرد .
وی در این باره که مصرف روغن حیوانی یا گیاهی برای بدن بهتر است در حالیکه اکثر پزشکان مصرف روغن حیوانی را به شدت نفی می کنند ،
گفت : از دیدگاه طب سنتی می توان هم از روغن حیوانی و هم انواع روغن گیاهی نظیر زیتون ، کنجد و انگور در برنامه غذایی استفاده کرد .با این حال
مصرف بیش از حد روغن سبب اشباع آن در بدن می شود که باید مردم مواظب این قضیه باشند .
* قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید
دکتر یوسفی در این خصوص که مصرف به اندازه یعنی چه و چگونه قابل تشخیص است ، یادآور شد : مصرف انواع مواد غذایی باید براساس مزاج، سن ،
قد و وزن سنجیده شودکه از دیدگاه طب سنتی همان میزان کالری که پزشکان تاکید می کنند پذیرفته است ضمن اینکه طبق دستورات غذایی اسلام
همیشه باید چند لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا کشید .
وی ادامه داد : همواره باید یک سوم معده خالی و دو سوم آن پر باشد .
 

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نميدونم IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    4 1
    اين واضح هستش مثل روز روشنه که روغن حيووني خيلي خيلي بهتر از روغن هاي نباتيه. اما پزشکاي خوب اياني ببخشين جمهوري اسلامي ايران ميگن روغن حيووني مصرف نکنين تا بيمار نشين. در عوض مردم رفته رفته بيشتر مريض بشن و اين دکتراي خوب هم بالاخره منبع درآمدي داشته باشن