تحولات منطقه

۴ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۱
کد خبر: ۱۶۳۳۴۹

تقاضای بورسیه بذرپاش در آخرین روزهای دولت احمدی نژاد، یعنی 31 تیرماه 1392 ارسال شده و ظرف 2 روز یعنی 2مرداد پس از بررسی توسط مدیران وزارت علوم با آن موافقت شده و جالب است این فاصله دو روزه که بین ارسال نامه و ارسال موافقت با آن وجود دارد و معمولا در سایر نامه های وزارت علوم حداقل دو ماه است، در ماه رمضان بوده است.

ابهام در وضعیت تحصیلی مهرداد بذرپاش+سند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه


قانون آنلاین- مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه ملت زمانی می تواند در برابر دروغگویی، قانون شکنی و منفعت جویی سایر مسئولان بایستد که اعضای این نهاد قانونی خود کارنامه سفید و درخشانی داشته باشند و در غیر این صورت، مردم حمایت لازم را از مجلس نخواهند کرد.

در این میان فشارهای وارد شده از سوی برخی نمایندگان به دولت اعتدال برای بحران سازی در حالی صورت می گیرد که برخی از این افراد خود دارای سوابق رانت بوده و به دلیل به خطر افتادن رانتها شعار به خطر افتادن اسلام و ارزشها را سر می دهند.

برای نمونه به مهرداد بذرپاش، یکی از مخالفین دولت در مجلس اشاره می شود.

او کیست؟

مهرداد بذرپاش متولد 1359 که رییس بسیج دانشجویی دانشگاه شریف بود، بعد از مشاورت شهردار، با انتخابات 1384، مشاور جوان رییس جمهور می شود و سپس بدون یک روز سابقه مدیریت صنعتی در 26 سالگی به مدیریت یکی از بزرگترین مجموعه های خودروسازی منصوب شده و معاونت رییس جمهور و ریاست سازمان ملی جوانان را هم تجربه می کند.

بذرپاش پس از انتخابات ریاست جمهوری، با وجود مشاغل متعدد به تحصیل خود در مقطع کارشناسی ارشد ادامه می دهد و در درس رفتار سازمانی با نمره 9 مردود می شود، اما با موافقت شورای آموزشی دانشگاه، نمره وی به 18 تغییر کرده و در امتحان دیگری نیز نمره مشابه می گیرد؛ اما نمره نهایی او، یکباره به نمره قبولی بالا تغییر می کند.

بذرپاش سپس بدون دادن کنکور دکترا، با نامه ای از وزارت علوم به عنوان دانشجوی دکترای دانشگاه علامه پذیرفته می شود و زمانی که موضوع توسط رسانه ها فاش می شود، احمدی نژاد ناگزیر دستور رسیدگی به پرونده وی را می دهد و بذرپاش با انتشار بیانیه ای از تحصیل در دانشگاه علامه انصراف می دهد، اما در عمل این اتفاق رخ نمی دهد.

مهرداد بذرپاش به تحصیل در دروه دکترا بدون کنکور ادامه می دهد، اما یکی از برجسته ترین اساتید دانشکده مدیریت که هم اکنون ریاست انجمن مدیریت استراتژیک ایران را برعهده دارد، وی را با نمره 4 مردود می کند و این استاد تمام بعدها توسط رییس دانشگاه علامه به علل واهی بازنشسته شده و اکنون مشغول تدریس در دانشگاه تهران است.

مهرداد بذرپاش که با دختر وزیر آموزش پرورش احمدی نژاد نیز ازدواج کرده بود و در یک مصاحبه تلویزیونی با رشیدپور شرکت کرده و با تمجید از اسفندیار رحیم مشایی خود را زاپاس المشایی معرفی کرده بود، در اواخر دولت احمدی نژاد به سمت اصولگرایان مخالف وی تغییر جهت می دهد و در طیف ایثارگران جای می گیرد.

وی با حمایت جریان ایثارگران به نمایندگی مجلس می رسد، بذرپاش به دلیل مشکلات تحصیلی و نمرات وی، از تحصیل در دوره دکترا پس از چندسال انصراف می دهد و در سال 1389 مجددا بدون کنکور و با نامه وارد دانشگاه می گردد.

ماجرای یک افشاگری

پیرو افشای قرار گرفتن نام بذرپاش در میان صد نفر هیات علمی روزهای آخر ریاست شریعتی در دانشگاه علامه، وی با انتشار جوابیه ای مشابه بیانیه سال 1386، مجددا موارد خلاف واقعی را اظهار کرد.

در واقع صرف نظر از روشهای ناپلئونی در تحصیل، آنچه بیشتر آزاردهنده است، این است که فردی که ردای نمایندگی مردم تهران را پوشیده، با وجود ورود به هیئت علمی در لیست از ما بهتران، با صداقت کامل! اظهار می کند که "بدلایل شخصی مخالفت خود را اعلام نموده".

وی اخیرا در پاسخ به برخی روزنامه ها گفت:بنده در سال 1377 وارد دانشگاه شریف در رشته مهندسی صنایع شدم و در سال 82 فارغ التحصیل و در سال 82 وارد دوره کارشناسی ارشد دانشگاه علامه شدم تا سال 84 ؛ پس می بینید هم کارشناسی و هم کارشناسی ارشد خود را در دوره اصلاحات گذراندم. اگر خلافی شده نفرمائید که عملکرد دوستان زیر سؤال می رود. در دوره دکتری که زمانی که در دولت مسئولیتی نداشتم واحدهای درسی خود را با معدل17،5 و امتحان جامع خود را در یک مرحله با موفقیت سپری نمودم و پروپوزال پایان نامه خود را در گروه تخصصی و شورای تحصیلات تکمیلی به تصویب رساندم؛ حال نکند می فرمائید که همه اینها را اساتید به ایشان نمره داده اند؟

نمرات مردودی بنده از مردودی به قبولی ناگهان تغییر نموده است نیز از اساس کذب محض است و از کسانی که اطلاعی از نحوه اداره دانشگاه دارند باید پرسیده شود که آیا می شود نمرات را در شورای دانشگاه تغییر داد؟ لازم به ذکر است این مطلب خلاف را یکی از افرادی که آن هم به دلیل فساداخلاقی با حکم کمیته انضباطی از دانشگاه اخراج شده بود به شما گفته که از اساس کذب است.

اینکه رئیس دانشگاه علامه بدلیل توسعه گروه‌ها و دانشکده‌ها افزایش تعداد دانشجویان به صورت نوبه ای تقاضای هیئت علمی بویژه از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه علامه را بدهد امری نه تنها مذموم نیست بلکه درست و مناسب است و احتمالاً اگر این کار در زمان مدیریت سابق دانشگاه انجام می گرفت که انجام شد امری بسیار پسندیده علمی و درخور بود ولی راجع به اینجانب لازم است عرض کنم بنده بدلایل شخصی مخالفت خود را روزهای گذشته هرچند کار قانونی بوده است به رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده، معاون دانشکده و برخی از اعضای گروه علمی اعلام نموده بودم

ابهامات!

1- بذرپاش مدعی شده است در دولت اصلاحات تحصیل وی انجام شده، در حالیکه مطابق اسناد موجود، وی در 20 اسفند سال 1385 از پایان نامه خود دفاع کرده است و سال 1386 یعنی دو سال پس از به قدرت رسیدن احمدی نژاد فارغ التحصیل شده است.

2- وی منکر تغییر نمره خود از مردودی به قبولی در دانشگاه شده است و استاد مربوطه را متهم به مفاسد اخلاقی کرده، در حالی که ورقه امتحانی وی دردانشکده موجود بوده و قابل بررسی است.

3- بذرپاش مدعی شده است که عضویت وی در هیات علمی با درخواست رییس دانشگاه انجام شده و وی مخالفت کرده است. در حالیکه سند تقاضای شخص وی برای عضویت در هیات علمی منتشر می گردد.

4- تقاضای بورسیه بذرپاش در آخرین روزهای دولت احمدی نژاد، یعنی 31 تیرماه 1392 ارسال شده و ظرف 2 روز یعنی 2مرداد پس از بررسی توسط مدیران خوشنام! وزارت علوم با آن موافقت شده و جالب است این فاصله دو روزه که بین ارسال نامه و ارسال موافقت با آن وجود دارد و معمولا در سایر نامه های وزارت علوم حداقل دو ماه است، در ماه رمضان بوده است.

5- جالب تر اینجاست که نامه جذب هیات علمی وی نیز در دوم مرداد صادر شده و در 5 مرداد، یعنی به فاصله دو روز، مردانی مسئول هیئت نظارت وزارت علوم که پیش از این موضوع دکترای داماد نابغه وی در رسانه ها افشا شده بود، با آن موافقت کرده که این فاصله نیز در ماه مبارک رمضان و پنجشنبه و جمعه بوده است و این که جناب مردانی چرا به چنین اقداماتی دست زده است، جای بررسی دارد.
 

 

 

 

 

 

 


اکنون انتظار از دکتر لاریجانی ریاست مجلس شورای اسلامی آن است که اولا با رانتخواری علمی و تحصیلی که از بدترین نوع رانتهاست، برخوردی قاطع کرده و ثانیا اجازه ندهند حیثیت و شرافت مجلس با مخالفت و کارشکنی های چنین افرادی به چالش کشیده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سيد IR ۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    28 4
    اين همه فساد و دم از پاکي زدند
  • سجاد IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    6 1
    سلام امیدوارم رعایت اخلاق و جواب در روز قیامت را کرده باشید و این مطالب را منتشر کردید چون دارم تحقیق میکنم در مورد نمایندگان و این آقا اگر اینجوری باشه که نمباید بهش رای داد و اگر دروغگویی در این متن باشه فردا باید جواب پس بدهید.
  • مهران ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
    0 0
    سلام امیدوارم رعایت اخلاق و جواب در روز قیامت را کرده باشید و این مطالب را منتشر کردید چون دارم تحقیق میکنم در مورد نمایندگان
  • انسان IR ۱۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
    0 0
    باعث تآسف است. این فقط یکی از موارد مخفی کردن حقیقت و عدم روشن شدن واقعیت است. کسی در بیست و شش سالگی با این همه مقام؟؟ و تا ۳۲ سالگی به اون نحو؟ وااااای بر ما به هیچ نقطه خوبی نخواهیم رسید، اگر اینگونه جلو برویم ³