۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵
کد خبر: 170211

مصرف عصاره گیاهان تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به "زوال شناختی" می گذارد.

دو عصاره گیاهی مفید برای "تقویت حافظه"

 به گزارش قدس آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، یافته های تازه دانشمندان که بر روی موش ها تحقیق می کنند نشان می دهد، آنتی اکسیدان های موجود در "عصاره نعنا" و رزماری نقش بسیار زیادی در بهبود "مهارت یادگیری" و "تقویت حافظه" دارند.

سرپرست این مطالعه گفت:«یافته های ما نشان داد آنتی اکسیدان هایی که درون عصاره نعنا و رزماری وجود دارند از بروز و گسترش "اختلالات شناختی" که منجر به بروز بیماری "آلزایمر" می‌شوند جلوگیری می‌کنند.»

او افزود:«می توان نتیجه گرفت، خوردن نعنا و رزماری برای شما خوب است. با این وجود - به دلیل مطالعه بر روی "موش ها" - هنوز نمی دانم مصرف چه میزان نعنا و "رزماری" برای بهبود مهارت یادگیری و بهبود حافظه مفید است.»

این دانشمندان دو عصاره نعناع و رزماری که حاوی مقادیر متفاوت آنتی اکسیدان بودند را به موش های مبتلا به ضعف شناختی خوراندند. آنها دریافتند عصاره ای که حاوی رزماری بود تاثیر زیادی بر تقویت حافظه و بهبود یادگیری گذاشته است.

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.