تحولات منطقه

۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶
کد خبر: ۲۱۴۴۴۳

با حضور جمعی از مسئولان و مردم شهید پرور و ولایتمدار ورامین و قرچک، قتلگاه شهدای 15 خرداد سال 1342 گلباران شد.

قتلگاه شهدای 15 خرداد سال 1342 گلباران شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه


به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر،  همزمان با فرا رسیدن پنجاه و یکمین سالگرد قیام تاریخی 15 خرداد سال 1342 ورامین و پیشوا، مراسم گلباران قتلگاه شهدای 15 خرداد با حضور حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی امام جمعه، علی صادقی فرماندار قرچک، جمعی از مسئولان و مدیران اجرایی شهرستان های ورامین و قرچک، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مردم شهید پرور و ولایتمدار خطه ورامین در پل باقرآباد برگزار شد.

در این مراسم که اقشار مختلف مردم بویژه خانواده شهدای هشت سال دفاع مقدس نیز حضور داشتند، عده ای با پوشیدن کفن، بار دیگر با آرمان های بلند امام راحل و قیام کنندگان سال 1342 تجدید پیمان کرده و اعلام داشتند که آماده اند تا در راه دفاع از انقلاب اسلامی و ارزشهای انقلاب، از بهترین سرمایه های خود بگذرند.

حضور نسل جوان و نوجوان در کنار شاهدان عینی قیام 15 خرداد رنگ و بوی دیگری به مراسم گلباران قتلگاه شهدای 15 خرداد سال 1342 بخشید به طوری که نشان داد نسل چهارم انقلاب اسلامی نیز پرچمدار حرکت کفن پوشان قیام 15 خرداد سال 1342 هستند.

 

همچنین برخی از حاضران در این مراسم با در دست داشتن پوسترهایی نظیر مرگ بر آمریکا و جملاتی درباره شخصیت امام راحل نشان دادند که مسیر و هدف قیام 15 خرداد را به خوبی شناخته اند.

در این مراسم عموم مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه ورامین و قرچک که در برهه های مختلف در دفاع از انقلاب اسلامی پیشگام بودند، با در دست داشتن شاخه های گل به روان پاک شهدای 15 خرداد درود فرستاده و مزار آنان را گلباران کردند.

قیام 15 خرداد سال 1342 یک قیام تاریخی و منحصر به فرد است

حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قیام 15 خرداد سال 1342 یک قیام تاریخی و منحصر به فرد است که ویژگی های بارز و عجیب آن سبب شد تا امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری از این واقعه به عظمت یاد کرده و رهبر کبیر انقلاب اسلامی این روز را برای همیشه عزای عمومی اعلام کنند.

امام جمعه قرچک افزود: در 15 خرداد سال 1342 مردم این خطه با شنیدن خبر دستگیری امام راحل و مرجع تقلیدشان کفن پوشیده و به سمت تهران حرکت کردند و در این راه هیچ عامل دنیوی سبب نشد تا آنان از این مسیر برگشته و ولی فقیه زمان را تنها بگذارند.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که این قیام در زمانی اتفاق افتاد که نام بردن علنی از امام راحل جرم محسوب می شد و هر کس که از امام خمینی(ره) یاد می کرد، به زندان می افتاد اما خبر دستگیری امام امت سبب شد تا مردم این خطه سکوت را جایز ندانسته و حرکت تاریخ ساز خود را انجام دهند.

 

وظیفه وارثان قیام 15 خرداد ادامه دادن راه شهدای این قیام تاریخی است

اسماعیلی اضافه کرد: کفن پوشان ورامین و پیشوا زمانی که به پل باقرآباد رسیدند، مسیر حرکتشان توسط مأموران رژیم پهلوی بسته شد و به حامیان امام اعلام کردند که اگر برنگردید به سمت شما تیراندازی می کنیم اما کفن پوشان دیار 15 خرداد مصمم به حرکت خود ادامه دادند.

وی بیان داشت: در این حادثه تعدادی زیادی از راهپیمایی کنندگان به شهادت رسیدند اما به دلیل خفقان و اعمال خشونت کم نظیر رژیم پهلوی، آمار دقیقی از تعداد شهدای این قیام در دسترس نیست اما اکنون هفت شهید شناخته شده این قیام به عنوان ستارگان آسمان منطقه در حال درخشیدن هستند.

رییس شورای فرهنگ عمومی قرچک گفت: امروز وظیفه همه وارثان قیام 15 خرداد، ادامه دادن مسیر و راه شهدای این قیام تاریخی است و اکنون بیش از هر زمان دیگری به پیروی از آرمان های شهدا نیازمند هستیم.

امام جمعه قرچک متذکر شد: مردم این منطقه همواره دین خود را به انقلاب ادا کرده و هر جا که نیاز بوده به صحنه آمدند و امروز وظیفه مسئولان است که در خدمت به مردم بکوشند و میزان پیوند مردم با نظام اسلامی را افزایش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.