وزیر امور اقتصادی و دارایی کاهش نرخ تورم 40 درصدی به 16 درصد، تثبیت نرخ ارز و طلا و دسترسی به رشد اقتصادی و اشتغال در کشور را توفیقات سال ۹۴ عنوان کرد.


کاهش نرخ تورم به ۱۶ درصد، رشد اقتصادی و ثبات بازار سکه و ارز در سال ۹۳

به گزارش فارس به نقل از شادا، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از خزانه داری کل کشور گفت: با احتساب اوراق مشارکت و اسناد خزانه و تهاتر مجموع پرداختی های دولت در بخش هزینه های عمرانی در سال 93 به 30 هزار میلیارد تومان رسید.

علی طیب نیا با تقدیر از عملکرد مطلوب کارکنان این خزانه داری در مدیریت بودجه سال 1393 کل کشور، بودجه های سالیانه کشور را دارای اهمیتی به مراتب بیشتر از صورت و سند مالی به منظور انعکاس ارقام درآمد و هزینه دولت عنوان کرد.

وی توفیقات به دست آمده در سال 1393 را کاهش نرخ تورم 40 درصدی به 16 درصد و تثبیت نرخ ارز و طلا و دسترسی به رشد اقتصادی و اشتغال در کشور عنوان کرد.

طیب نیا در خصوص میزان دستیابی به هدفهای تعیین شده گفت:علیرغم توفیقات قابل قبولی که در اقتصاد کشور به دست آمده ، بی ثباتی در بازار سرمایه که آن هم دلایل خاص خود را داشت در سال 93 یکی از دغدغه های ما بود.

وزیر اقتصاد در ارزیابی عملکرد اقتصاد کشور در سال 93 گفت: علی رغم کاهش قیمت نفت، با رشد اقتصادی و کاهش نرخ تورم و با همراهی دستگاههای اجرایی و مردم دستاوردهای ارزشمندی کسب شد.

علی طیب نیا با اشاره به کاهش نزدیک به 20 هزار میلیارد تومانی در آمدهای نفتی دولت در سال 93 گفت: خزانه داری کل کشور توانست تمام هزینه های جاری و مزایای کارکنان دولت را به موقع پرداخت کند.

وی در خصوص عملکرد دولت در بخش هزینه های عمرانی در سال 93 نیز گفت: در سال 92 مجموع هزینه های عمرانی پرداخت شده 13 هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال جاری به 26 هزار میلیارد تومان افزایش یافته و به صورت نقدی پرداخت شد.

وزیر اقتصاد در عین حال خاطر نشان کرد: سال گذشته بخش قابل ملاحظه ای از درآمدها در روزهای پایانی سال محقق شد ولی امسال تلاش کردیم در وصول منابع سرعت عمل بیشتری داشته باشیم که این مهم، نشان دهنده عملکرد موفق سازمان مدیریت و خزانه داری کل کشور بود.

وی در پیش بینی عملکرد اقتصاد کشور برای سال 1394 نیز گفت: سال 94 را سال خیلی خوبی می بینم و امیدوارم بذرهایی که در سال 93 کاشته شد، در سال 94 به ثمر بنشیند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.