تحولات منطقه

با توجه به عملکرد ارزشمند پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در سال های اخیر، هیات امنای منطقه یک پژوهشی با ارتقای سازمانی این مرکز به موسسه موافقت کرد.

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به موسسه پژوهشی ارتقا یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، به استناد ماده 4 آئین نامه نحوه تشکیل و فعالیت واحدهای پژوهشی در دانشگاه ها و پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موسسه پژوهشی به مرکزی اطلاق می شود که دارای حداقل 6 گروه پژوهشی در قالب دو پژوهشکده مرتبط با مأموریت آن است.
این گزارش می افزاید: با توجه به نیاز مبرم صنعت غذای کشور به پژوهش های کاربردی، انتظار می رود این موسسه در آینده نزدیک با دارا بودن سه پژوهشکده به پژوهشگاه ارتقاء یابد.
لازم به ذکر است با توجه به سابقه درخشان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرکز تحقیقاتی ملی در صنعت غذا که تاکنون طرح ها و پژوهش های کاربردی بسیاری را به ثمر رسانده است، این موسسه آمادگی خود را برای ارائه خدمات پژوهشی به صنعتگران اعلام می دارد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha