رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، با اشاره به حضور رقبای خارجی پس از حل مشکل تحریم ها بر لزوم مدیریت درست فضا تاکید کرد و گفت: لازم است با این شیوه ترتیبی داده شود که شیرینی این بازار برای فعالان آن تلخ نشود.

مدیریت درست فضای پسا تحریم در حوزه ict ضرورت دارد

به گزارش قدس آنلاین ناصرعلی سعادت،، در مراسم افتتاح شانزدهمین نمایشگاه تلکام، با اشاره به تاثیر صنعت مخابرات در بازارهای دنیا گفت: این بازار در دنیا بالغ بر 1100 میلیارد یورو است که سهم خاورمیانه و آفریقا از آن به 103میلیارد یورو می رسد که طبق پیش بینی‌ها قرار است این سهم طی دو تا سه سال آینده به 120 میلیارد یورو برسد.

وی در عین حال متذکر شد: تا چندی پیش آرزو این بود که به هر خانه یک خط تلفن بدهند اما از حدود 20 تا 25 سال پیش با تحولی که موبایل ایجاد کرد بازاری به ازای هر فرد برای شرکتها ایجاد شد. در مرحله بعد با ظهور اینترنت این بازار گسترش یافت و امروز با پدیده ای به نام اینترنت اشیا مواجهیم که این یک تخیل علمی نیست.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای همچنین عنوان کرد: طبق گزارش سیسکو در رابطه با تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت در سال 2015 تعداد دستگاه های متصل 18.2 میلیارد دستگاه به ازای 7.2 میلیارد جمعیت دنیا به شمار می رود.

او ادامه داد: اما طبق پیش بینی‌ها ضریب نفوذ اینترنت برای دستگاه ها تا سال 2020 به بیش از 50 میلیارد دستگاه خواهد رسید و نسبت به جمعیت کره زمین باید تعداد اینترنت اشیا حداقل دو برابر افراد باشد تا به بازار مناسبی برسیم اکنون ما با این تفاسیر به حدود 200 میلیون شی متصل نیاز خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به حضور رقبای خارجی پس از حل مشکل تحریم ها بر لزوم مدیریت درست فضا تاکید کرد و گفت: لازم است با این شیوه ترتیبی داده شود که شیرینی این بازار برای فعالان آن تلخ نشود.

سعادت در پایان گفت: قبلا تصمیم گیرندگان اصلی این بازار دولت و بخش خصوصی بودند طی این سالها صحبت از خصوصی سازی زیاد شده اما اگر در آن موفق بودیم قطعا در فرمان رهبری بار دیگر بر آن تاکید نمی شد. حال امیدواریم با همکاری با دولت بتوانیم این فرصت استثنایی را به ثمر بنشانیم.

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.