قدس آنلاین- لرستان: بخش خصوصی خارجی سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی در بخش گردشگری لرستان انجام میدهد.

سرمایه‌گذاری خصوصی ۳۰۰ میلیارد تومانی در بخش گردشگری استان

به گزارش قدس آنلاین از خرم آباد، استاندار لرستان در مراسم نکوداشت روز خرم‌آباد که توسط شهرداری خرم‌آباد در سالن همایش‌های سرپرستی شعب بانک صادرات برگزار شد، گفت: سرمایه‌گذار مجتمع کشت و صنعت خرم‌آباد در دو پروژه گردشگری  هر کدام با 150 میلیارد تومان اعتبار در استان سرمایه‌گذاری میکند.

هوشنگ بازوند  با اشاره به کمبود 800 تخت هتل در استان افزود: این تعداد تخت تا سه سال آینده با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد می‌شوند.

 وی با بیان اینکه یک باب هتل پنج ستاره توسط سرمایه‌گذاران مقیم استان در دست ساخت است، تصریح کرد: پارک بزرگ شاپوری یکی از جاذبه‌های دست ساز است که در بین دو اثر تاریخی قلعه فلک الافلاک و پل شاپوری در دست ساخت میباشد.

 استاندار لرستان از پارک شاپوری به عنوان یک پارک بی‌نظیر نام برد و بیان کرد: پارک شاپوری از این حیث بی‌نظیر است که در آن بناهای تاریخی چند هزار ساله استان لرستان در مقیاس مینیاتوری ساخته می‌شوند.

 استاندار لرستان گفت: دریاچه‌ای که در مجاورت پارک شاپوری احداث می‌شود 1.5 هکتار بزرگ‌تر از دریاچه کیو است.

 بازوند عنوان کرد: مصالح به کار رفته در بناهای تاریخی مینیاتوری در دست ساخت در پارک شاپوری از جنس مصالحی است که در اثر اصلی به کار رفته است.

 وی افزود: همچنین در این پارک مسیر راه آهن لرستان نیز به صورت مینیاتوری ایجاد می‌شود.

 بازوند بر ضرورت توسعه هنرهای صنایع دستی در استان تاکید و افزود: صنایع دستی در استان باید رونق پیدا کند؛ از این رو به مدیر کل میراث فرهنگی استان نیز اعلام کرده‌ایم که 500 تا 600 نفر را معرفی کنند تا آموزش‌های لازم را در این زمینه فرا بگیرند.

 وی خواستار نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل شهری خرم‌آباد در راستای توسعه گردشگری شد و بیان کرد: ناوگان حمل و نقل شهرداری از این وضعیت کهنه و قدیمی که قرار دارد باید تغییر پیدا کند.

 استاندار لرستان به شهرداری خرم‌آباد پیشنهاد داد که با حذف عوارض زمینه را برای نوسازی بافت مسیر میدان دانشجو به سمت فرودگاه خرم‌آباد را فراهم کند.

 بازوند گفت: یکی از ضعف‌های شهر خرم آباد که در راستای جذب گردشگر باید اصلاح شود وضعیت مبلمان شهری است که نیازمند تغییرات است.

 وی تصریح کرد: در نوروز امسال با توجه به تلاش‌های صورت گرفته طی دو سال اخیر 67 درصد از اهداف شعار تبدیل لرستان به مقصد گردشگری محقق شد.

 بازوند افزود: اگر چه تا تحقق صددرصد شعار تبدیل لرستان از معبر گردشگری تا مقصد گردشگری فاصله زیادی وجود دارد اما تلاش‌های خوبی در راستای تحقق این شعار صورت گرفته است.

 استاندار لرستان ضمن تقدیر از اقدام خوب شهرداری و شورای شهر برای انتخاب روز نکوداشت خرم‌آباد گفت:  در واقع مراسم امروز را باید مقدمه‌ای برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این روز در 20 اردیبهشت سال آینده بدانیم.

 بازوند با تاکید بر اینکه باید روز نکوداشت خرم‌آباد را با برگزاری مراسمات باشکوه به مردم کشورمان و در صحنه بین‌الملل معرفی کنیم، افزود:  در شهری که آب در چشمه‌های آن با حجم شش متر مربع بر ثانیه به عنوان یک ظرفیت بی‌نظیر عبور می‌کند باید قدر نعمات خدادادی آن را بیشتر بدانیم.

 وی قرار گرفتن خرم آباد در کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق را ظرفیتی بزرگ برای تبدیل این شهر به یک مقصد گردشگری دانست و تصریح کرد:  افزایش پروازهای فرودگاه خرم‌آباد به عنوان یکی از زیرساخت‌های گردشگری فراهم شده است.

 استاندار لرستان با بیان اینکه رونق گرفتن صنعت گردشگری سبب افزایش سرانه درآمد مردم می‌شود، گفت: لرستان پایتخت ژئوتوریسم ایران است و اکنون که نیاکان ما در این خطه کارهای بزرگی را انجام داده و از خود به یادگار گذاشته اند باید قدر آنها را در راستای توسعه گردشگری بدانیم.

 بازوند با اشاره به وجود 5000 هزار اثر تاریخی که 2300 اثر از مجموع آنها ثبت شده افزود: لرستان با وجود اینکه دارای جاذبه‌های گردشگری و تاریخی است اما با کمبود جاذبه‌های دست‌ساز گردشگری مواجه است.

 وی با بیان اینکه بخشی از علاقمندی گردشگران را جاذبه‌های دست  ساز تشکیل می‌دهند، عنوان کرد: در شهری که به عنوان یکی از هفت شهر گردشگری ایران انتخاب شده است شورای شهر و شهرداری کار سختی را در پیش دارند؛ چرا که نمی‌توان جزو هفت شهر گردشگری بود؛ اما در این حوزه کاستی داشت.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.