۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰
کد خبر: 395127

یک متخصص طب سنتی گفت : تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عتش انسان را کاهش می دهد.

خداحافظی از تشنگی با تمبر هندی

به گزارش قدس آنلاین ،محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عتش انسان را کاهش می دهد. 
این متخصص طب سنتی درباره تمبر هندی و تاثیر آن بر رفع تشنگی گفت: تمبر هندی یکی از ترکیباتی است که حرارت کبد را کنترل می کند و این میوه به دلیل شیرینی در روده فرد،مزاج را به اعتدال رسانده و حتی از آلو بخارا نیز بهتر و ثقل آن کمتر است. 
مینایی تاکید کرد: با مصرف تمبر هندی هضم اولیه منجر به هضم ثانویه (هضم در کیسه صفرا و کبد ) می‌شود و فرد احساس تشنگی نمی کند.  
وی ابراز داشت: تمبر هندی مسهل برای بافت معده و کبد با حرارت بالا است. 
مینایی تصریح کرد: تمبر هندی هر چه تازه تر باشد اثر و ماندگاری بیشتری دارد و اگر صنعتی باشد به دلیلی اسیدی و ترش شدن طعم آن، خاصیتی ندارد. 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • .... IR ۲۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    تمر یا تمبر