قدس آنلاین،شهرکرد،آناهیتا موجودی؛ پژوهش و توليد علم و فناوري از مهمترين عناصر رشد و توسعه اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، صنعتي و سياسي استان ها به حساب مي‌آيد که توفيق در اين زمينه‌ها در صورتي محقق مي‌شود كه در برنامه‌ريزي‌هاي هدفمند و كلان استان، توجه مناسبي به امر علم و فناوري صورت پذيرد. 

سند برنامه راهبردی علم و فناوری استان در برنامه ششم توسعه توسط پارک علم و فناوری تدوین شد

به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، رئیس پارک علم و فناوری استان و رئیس کارگروه تدوین سند برنامه راهبردی علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در برنامه ششم توسعه با تبیین برنامه های راهبردی این سند اظهار داشت: پژوهش و توليد علم و فناوري از مهمترين عناصر رشد و توسعه اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، صنعتي و سياسي استان ها به حساب مي‌آيد که توفيق در اين زمينه‌ها در صورتي محقق مي‌شود كه در برنامه‌ريزي‌هاي هدفمند و كلان استان، توجه مناسبي به امر علم و فناوري صورت پذيرد.

دکتر اسماعیل پیرعلی تاکید کرد: پیشرفت هر استان در زمینه اقتصادی و صنعتی در گروی توجه مناسب به توسعه علم و فناوری است. بنابراین لازم است علم و فناوري به عنوان يك مسأله حياتي و نيروي محركه پيشرفت و توسعه پايدار و رسيدن به رفاه و استقلال واقعي جامعه در اولويت قرار گيرد. وی خاطر نشان کرد:  باتوجه به بررسی‌های صورت گرفته در اسناد بالا دستی از جمله سند چشم ‌انداز کشور، برنامه ششم توسعه کشور و سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، سند علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری به عنوان یک نقشه راه، سیاست‌گذاری‌های استان و چشم‌انداز سازمان ها جهت تبدیل شدن استان به قطب علم و فناوري در منطقه با تكيه بر قابليت‌هاي اقليمي و اقتصادي منطقه را مشخص می کند. رئیس کارگروه تدوین سند علم و فناوری استان خاطر نشان کرد بر مبنای سند توسعه علم و فناوری استان، در سال 93 تعداد پژوهشگران استان 771 نفر بوده است که بر اساس پیش بینی صورت گرفته این رقم تا پایان برنامه ششم توسعه به بیش از 1800 نفر افزایش خواهد یافت. وی ارتقا، پارک علم و فناوری استان از سطح 3 به سطح 1، اشتغال زایی 850 نفری مراکز علمی، افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان به 40 شرکت تا پایان برنامه ششم توسعه از دیگر ویژگی این سند برشمرد. وی در پایان از دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و مراکز علمی و تحقیقاتی استان جهت همکاری در تهیه و تدوین این سند تشکر و قدردانی نمود.

گفتنی است برای تهیه و تدوین این سند بیش از 300 نفر ساعت نیروی کار صرف شده است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.