قدس آنلاین/ ترجمه- مریم سادات کاظمی: تحقیقات جدید نشان می‌دهد، مصرف روی می‌تواند مانع از عملکرد جهش‌های ژنتیکی عامل بیماری اوتیسم شود.

روی؛ عنصری عالی برای غلبه بر ژن عامل اوتیسم

محققان با بررسی موش‌های آزمایشگاهی به این نتیجه رسیدند، روی این قابلیت را دارد که کمبودهای ارتباطی بین سلول‌های مغز را که زمینه ساز اوتیسم می‌شود، جبران کند. این تغییرات در سطح یکی از ژن‌ها به نام Shank3 رخ می‌دهد که اختلال‌های رفتاری و اسکیزوفرنی را در پی دارد. واکنش بین نورون‌های عصبی به طور طبیعی در پی جهش‌های ژنتیکی عامل اوتیسم کاهش می‌یابد.

اوتیسم بیماریی است که با تغییرات ژنتیکی در سطح سلول‌ها همراه بوده و اختلال‌های رفتاری ایجاد می‌کند. نتایج تحقیقات جدید می‌تواند گام مؤثری در مقابله با این بیماری محسوب شود.

تغذیه و عوامل محیطی مانند مصرف روی عملکرد ارسال پیام این پروتئین را تغییر داده و تأثیر آن بر سلول‌های عصبی را کاهش می‌دهد. محققان اعلام کرده اند، در مرحله بعد تحقیقات، تأثیر مکمل روی بر بیماران مبتلا به اوتیسم بررسی می‌شود.

منبع:www.Top Santé.fr

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.