۲۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۰
کد خبر: 457563

سلامت آنلاین- دانشمندان گفته‌اند خواص برخی از مواد غذایی باعث جوان نگاه داشتن مغز و پیشگیری از بروز بیماری‌هایی چون زوال عقل و اختلالات حافظه می‌شود.

۵ ماده غذایی برای جوان نگاه داشتن مغز

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ساینس، مطالعات محققان آمریکایی نشان می‌دهد که آجیل، انواع کلم، گوجه فرنگی، ماهی و تخم مرغ، توانایی مغز را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهند و از بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر و زوال عقل جلوگیری می‌کنند.
بخش عمده بهره هوشی ژنتیکی است ولی نوع تغذیه و آموزش محیطی نیز به همان اندازه اهمیت دارند. به همین دلیل، محققان به والدین توصیه می‌کنند که با رعایت رژیم غذایی صحیح در خانه، می‌توانند نقش مهمی در افزایش توانایی مغز و بهره هوشی فرزندان داشته باشند. در ادامه به مواد غذایی اشاره شده است که غذای مغز هستند و با مصرف آنها می‌توان مطمئن بود که مغز در بهترین حالت خود قرار دارد.
ماهی:
ماهی غذای مغز است. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی، به رشد مغز کمک می‌کنند. این ماده غذایی منبع بی‌نظیر پروتئین است و با تامین اسیدهای آمینه مورد نیاز، به مغز در برقراری ارتباط با سایر اعضای بدن کمک می‌کند.
تخم مرغ:
تخم مرغ حاوی نوعی ویتامین B به نام کولین است که به بهبود حافظه کمک می‌کند.
آجیل:
یک منبع غنی از ویتامین E و فولات است. فولات نوعی ماده معدنی است که برای توسعه مغز حیاتی است. مصرف ویتامین E کمک می‌کند که از بروز بیماری‌هایی مانند زوال عقل و آلزایمر جلوگیری شود.
انواع کلم:
کلم بروکلی، برگ کلم و گل کلم، منبع خوبی از ویتامین K هستند که به بهبود عملکرد شناختی کمک می‌کنند. همچنین کلم حاوی ماده‌ای به نام سولفورافان است که سبب افزایش بهره هوشی شده و از زوال عقل جلوگیری می‌کند.
انواع توت، به‌ویژه بلوبری:
خانواده توت‌ها با آنتی اکسیدان‌های قوی، از بروز انواع سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کنند و در تقویت حافظه موثرند. (آرمان)

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.