رئیس کمیته انضباطی فدرایسون فوتبال تاکید کرد اتفاقاتی که در دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان رخ داد تاسف بار است.

واکنش رئیس کمیته انضباطی به اتفاقات تلخ دیدار پرسپولیس

به گزارش قدس آنلاین، اسماعیل حسن زاده با اشاره به اتفاق رخ داده در ورزشگاه غدیر اهواز گفت: از طریق رسانه ها و برخی مقامات رسمی مسابقات، متوجه حواشی دیدارهای مختلف بوده ایم اما تا زمانی که گزارش کامل در اختیار نداشته باشیم، نمی توان به طور قطع مطلبی را عنوان کرد.

وی گفت: بدون شک حواشی دیدار استقلال خوزستان و پرسپولیس و  سایر مسابقات را بررسی می کنیم و رای مورد نظر را به زودی اعلام خواهیم کرد. متاسف از این اتفات هستیم چرا که سلامتی تماشاگران در ورزشگاهها به خطر افتاده است. کمیته انضباطی در هر شرایطی با توجه به گزارشاتی که در اختیارش قرار می گیرد و اتفاقاتی که محرز است را مورد به مورد بررسی و در نهایت رای صادر می کند.

رئیس کمیته انضباطی گفت: امیدوارم  رای مناسبی بدهیم که بازدارنده از اینگونه تخلفات باشد. آیین نامه فیفا و کنفدراسیون قاره ای مانند کنفدراسیون فوتبال آسیا و آیین نامه داخلی کشورمان در چنین مواردی تنبیهات خاصی را پیش بینی کرده که فقط می‌توانیم با اعمال آن تنبیهات متخلفین را جریمه کنیم. در موارد مربوط به تخلفات تماشاگر یا باید جریمه نقدی اعمال شود، یا باید تماشاگران تیم متخلف از حضور در ورزشگاه ها محروم شوند و یا تیم ها را از برگزار کردن بازی خانگی در ورزشگاه خودشان محروم کنیم و یا به انجام مسابقه در ورزشگاه دیگری محکوم کنیم که مسلما اهالی فوتبال و حتی ما دوست نداریم تماشاگر را که رکن اساسی فوتبال کشورمان بوده و رونق بخش فوتبال در ایران هستند را محروم کنیم. هر زمان که تماشاگران محروم شده اند، مورد انتقاد اهالی فوتبال قرار گرفته ایم چرا که بالاخره همه حاضران در ورزشگاه ها مرتکب تخلف نمی شوند.

وی در ادمه بیان کرد: اگر کمیته انضباطی با تمام شدت آیین نامه انضباطی را به کار ببرد و حتی هیات رئیسه فدراسیون فوتبال که اختیار افزایش جریمه های نقدی را دارد و مبالغ جریمه ها در متن آیین نامه انضباطی را بالا ببرد، باز هم نمی توانیم بگویم حواشی روی سکوها و یا تخلفات تماشاگران اصلاح  می شود. حتی در عالم قضاوت هم نمی توان گفت که با تنبیه مجرمین، دیگر هیچ جرمی به طور صد در صد اتفاق نمی افتد. لذا بحث ما این است برای آرامش در روی سکوها به غیر از تنبیه انضباطی عوامل دیگری باید در کنار هم قرار بگیرند. مثلا تلاش فرهنگی در درون باشگاهها، سازماندهی و ارشاد و هدایت هواداران تیم ها و بازرسی تماشاگرانی که با خود اجسام سخت و خطرناک به ورزشگاه ها می آورند، مدیریت باشگاهها، کادر فنی و مخصوصا اینکه بلای خانمان سوز فوتبال ما که نتیجه گرایی مفرط است باید به همه این موضوعات اهمیت داد.

رئیس کمیته انضباطی ادامه داد: وقتی تماشاگران قبل از مسابقه، مصاحبه مسئولان باشگاهها و کادر فنی را می بینند که موضع گیری علیه مقامات اجرایی است، یا در حین انجام مسابقه رفتار های تحریک آمیز از بازیکنان و عوامل فنی یک تیم بروز پیدا می کند، تاثیر مستقیم بر تنش روی سکو دارد. وقتی تیم ها به هر قیمتی می خواهند نتیجه بگیرند و شکست داخل زمین را بر نمی تابند و چه بسا آن را منتسب به تیم داوری می دانند و یا تشکیلات مجری مسابقات را به جانب داری از تیم و یا تیم هایی متهم می کنند، مشخص است که تماشاگر ذهنیت پیدا می کند. لذا کمیته انضباطی این تفکر را دارد که با رعایت عدل و انصاف و بر مبنای تنبیه متناسب رفتارهای متخلفانه را تنبیه کند ولی این امید را داریم که همه نهاد های مرتبط خصوصا باشگاهها،کانون هواداران و تماشاگران شریفی که فقط برای لذت بردن از مسابقه در ورزشگاه حاضر می شوند، همت کنند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.