محققان آمریکایی پس از بررسی مجموعه مطالعات انجام شده طی دورهای 33 ساله - بین سالهای 1982 تا 2015- دریافتند، مصرف روزانه تخم مرغ نه تنها تهدیدی بر سلامت عروق قلبی نیست، بلکه میتواند، خطر سکته مغزی را تا 12 درصد کاهش دهد.
یک تخم مرغ بزرگ 6 گرم پروتئین و مقدار بالایی آنتی اکسیدان، ویتامینهای A، D و E دارد. آنتی اکسیدانها تأثیرات منفی رادیکالهای آزاد و التهاب را کاهش میدهند. ویتامین E نیز احتمال بروز حملههای قلبی را در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی کم میکند. لوتئین نیز نوعی آنتی اکسیدان است که نقش محافظتی در برابر انسداد عروق دارد. پروتئینها نیز فشار خون را پایین میآورند.
منبع:www.Top Santé.fr
نظر شما