موسوی لارگانی با بیان اینکه مجلس تنها اجازه افزایش 10 درصد قیمت حامل های انرژی در سال را به دولت داده است گفت: قیمت برق 3مرتبه در سال با افزایش 10 درصدی مواجه بوده است.

افزایش ناعادلانه قیمت گاز وبرق وآب ازسوی دولت وبی اطلاعی مردم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان، افزایش غیر قانونی قیمتها در قبوض برق، ‌گاز و آب/ دولت می گوید هنوز نرخ قبوض کمتر از قیمت تمام شده استناصر موسوی لارگانی درگفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان در واکنش به تخلف مخابرات در اخذ مبلغ ۱۰ هزار تومان بیشتر از نرخ قانونی در قبوض تلفن ثابت گفت: ما از معاونت وزارتخانه و معاونت امور مجلس سوال می کنیم و نتیجه را هم اعلام می کنیم.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه این نوع افزایش غیر قانونی در قبوض آب، ‌برق و گاز هم وجود دارد گفت: هر گونه افزایش قیمت در قبوض بدون مصوبه مجلس غیر قانونی است.
وی با اشاره به اینکه از فرآیند مخابرات برای افزایش قیمت قبوض اطلاع دقیقی ندارم اظهار داشت: اصل مسئله که همان اضافه کردن مبلغ است تخلف بوده و اکنون که مشخص شده تخلف انجام شده قرار است این مبلغ به مردم بازگردانده شود و ممکن است در فیشهای آینده ۱۰ هزارتومان را جز طلب آنها حساب کنند و از بدهی مشترکان کاسته شود.
موسوی لارگانی تصریح کرد: درحال حاضر بحث افزایش قیمت گاز و یا افزایش قیمت برق همواره در حال افزایش است.
وی با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر اجازه دولت برای افزودن فقط ۱۰ درصد قیمت قبوض گفت: دولت سالی ۳ بار قیمتها را افزایش می دهد ومردم هم از آن اطلاعی ندارند.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه در قیمت برق افزایش چشمگیر داشتیم اظهار داشت: اگر این روند ادامه پیدا کند ما همواره افزایش قیمت خواهیم داشت و در آخر هم دولت خواهد گفت که ما هنوز به قیمت تمام شده نرسیده ایم.
وی ادامه داد: زمانی که دولت قبل بحث هدفمندی یارانه ها را مطرح می کرد می گفتند کلا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه می دهیم و می خواهیم این ۱۰۰ هزار میلیارد تومان را طی ۵ سال با شیب ملایم به صفر برسانیم و قیمتها را آزاد کنیم تا دیگر یارانه روی کالا پرداخت نشود.
موسوی لارگانی ادامه داد: بر همین اساس قرار شد به اقشار آسیب پذیر یارانه نقدی بدهند ولی نوسانات ناگهانی ارز و عدم افزایش درآمد مردم سبب شد آن افزایش قیمت که قبلا داده بودند خود را نشان ندهد.
وی تصریح کرد: این اتفاقات در حالی رخ داد که قیمتهای تمام شده را با ارز حساب کردند اما در آمد مردم را با ارز حساب نمی کردند.
وی خاطر نشان کرد: الان ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از محل حامل های انرژی که قیمتهای آزاد شده است درآمد داریم و به طور مثال بنزینی که ۱۰۰ تومان بوده الان هزار تومان شده و دولت می گوید ما تا رسیدن به قیمت تمام شده فاصله داریم.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.