به گزارش قدس آنلاین، وحید جعفری با اشاره به ضرورت تأمین غذای سالم در راستای جلوگیری از شیوع بسیاری از بیماریها بین اقشار مختلف جامعه اظهار داشت: سند بهبود کیفیت نان استان یزد برای بازه زمانی پنج ساله از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ تدوین شد.
وی کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک را از جمله اهداف تدوین سند بهبود کیفیت نان استان دانست و گفت: طبق این سند تمامی مراحل تولید نان از زمان انتخاب بذر گندم، کاشت، کیفیت آرد، حمل آرد، انبارداری، سیلوهای مجهز و سربسته تا مرحله پخت نان، تحت نظارت و پایش کمیتههای اجرایی سند شامل کمیته کشاورزی، صنعت و معدن و مرکز بهداشت استان یزد است.
معاون دبیرخانه کارگروه سلامت یزد با اشاره به مصرف زیاد نان پرنمک در یزد افزود: ۶۰ درصد نانواییهای استان، نانواییهای تنوری هستند که در صورت عدم کیفیت آرد مصرفی و به منظور جلوگیری از چسبیدن نان به دیواره تنور، از نمک اضافی استفاده میکنند و این امر از مهمترین دلایل استفاده از نان مصرفی پرنمک در یزد است.
جعفری گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان نمک روزانه و مورد نیاز هر فرد پنج گرم است واین در حالی است که این رقم در کشور ما و استان یزد برای هر نفر بین ۱۰ تا ۱۲ گرم است.
نظر شما