آبادان - معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: وقتی جاذبه های غذایی مناطق مختلف بر روی سفره آمد، همگی ضمن آشنایی با آن غذا از آن تناول می کنند و این سفره می تواند تمام گردشگران ما را از هر قشری دور خود جمع کند.

جاذبه های غذایی می تواند گردشگران را دور هم جمع کند

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی رحمانی موحد شامگاه پنجشنبه با حضور در جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در محل نمایشگاه بین المللی دائمی سازمان منطقه آزاد اروند در جمع خبرنگاران افزود: جشنواره برگزار شده در منطقه آزاد اروند آخرین جشنواره پیش بینی شده برای برگزاری در سال جاری است که طی این هشت جشنواره ۳۱ استان کشور تمام ظرفیتهای خود در زمینه سفره های مختلف و غذاهای سنتی را به نمایش گذاشتند ضمن آنکه آشپزهای مختلف در رقابت با یکدیگر ظرفیتهای غذا به عنوان جاذبه های گردشگری مناطق مختلف را معرفی و به مردم شناساندند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه آن هدفی که ما برای ایجاد یک حرکت، انگیزه و تلاش در جبهه فعالان سفره ایرانی از بابت برگزاری این جشنواره ها داشتیم، اتفاق افتاد و با جشنواره هشتم کامل شد.

رحمانی موحد با بیان اینکه در آینده نزدیکی جشنواره ملی سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری را برگزار می کنیم، تصریح کرد: به طور سالانه حدود ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه کرد گردشگر از محل تغذیه است و اگر بتوانیم سفره ایرانی را در همه کشورمان آن قدر برجسته کنیم که مورد شناسایی و آشنایی گردشگرهای بین المللی و حتی داخلی باشد می توانیم سهم خوبی از این هزینه کرد را در داخل کشور داشته باشیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: وقتی یک فرد شمالی با تنوع غذایی در خوزستان آشنا شود و یا به عکس این خود سفر و رفت و آمد را ایجاد می کند و جاذبه را بر روی سفره می گذارد.

رحمانی موحد با اشاره به حضور همه اقشار جامعه اعم از پیر و کودک و زن و مرد کنار هم و بر سر سفره افزود: وقتی جاذبه های غذایی مناطق مختلف بر روی سفره آمد، همگی ضمن آشنایی با آن غذا از آن تناول می کنند و این سفره می تواند تمام گردشگران ما را از هر قشری دور خود جمع کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.