یک متخصص طب سنتی گفت: نباید حین مصرف ماهی تا حدوداً ۲ ساعت بعد از آن آب خورده شود چرا که مصرف آب می‌تواند منجر به بروز انواع قولنج و زمینه‌ساز انواع فلج‌ها و حتی برخی از انواع سکته‌ها شود.

مصرف آب با «ماهی» موجب بروز انواع فلج‌ها، قولنج و حتی سکته می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، مهرداد میرکریمی درباره مصرف ماهی از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: ماهی از دیدگاه طب سنتی، سرد و تر است اما لازم به ذکر است که ماهی‌هایی که در اقیانوس هستند، میزان گرمی‌شان زیاد است و آنها را بیشتر سفارش می‌کنیم که افراد مصرف کنند.

ماهی تازه‌صیدشده از رودخانه در سردی و گرمی معتدل است

میرکریمی افزود: در برخی از کتب طب سنتی ذکر شده که ماهی‌های تازه‌صیدشده از رودخانه‌های آب شیرین در سردی و گرمی معتدل است.

ماهی تن از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و خشک است

این متخصص طب سنتی بیان داشت: شاید برای افراد جالب باشد که ماهی تن در کتاب طب سنتی ذکر شده و حتی طبیعت آن را گرم و خشک دانسته‌اند، البته ماهی تن تازه مدنظر است و این در حالی است که اگر ماهی تن به‌صورت کنسروشده مصرف شود میزان گرمی و خشکی آن افزایش پیدا کرده و می‌تواند سودازا باشد و بروز بیماری‌های ناشی از ازدیاد سودا را افزایش دهد.

بهترین حالت استفاده از ماهی بریان‌کردن آن در آتش است

کریمی اضافه کرد: بهترین حالت استفاده از ماهی در کتاب‌های طب سنتی حالت بریان کردن آن در آتش و سرخ کردن همراه با روغن است؛ ماهی یکی از مواد غذایی است که برای افراد گرم‌مزاج مفید است و بهتر است همراه آبغوره و سماق مصرف شود.

وی یادآور شد: استفاده از آب بعد از ماهی فوق العاده مضرّ است و توصیه می‌شود که با فاصله زمانی مناسب، آب نوشیده شود.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: نباید حین مصرف ماهی تا حدوداً ۲ ساعت بعد از آن، آب خورده شود چرا که مصرف آب می‌تواند منجر به بروز انواع قولنج و زمینه‌ساز انواع فلج‌ها و حتی برخی از انواع سکته‌ها شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.