بررسی آیین نامه نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی در جلسه شورای مرکزی این دانشگاه مطرح شد که پس از بحث و بررسی کلیات آن در ۱۱ ماده و ۱۷ تبصره به تصویب رسید.

آیین نامه نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصویب شد

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دومین جلسه شورای مرکزی دانشگاه در سال ۹۵۵ با حضور محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس و اعضا هیات رئیسه این دانشگاه و سایر اعضای حقیقی و حقوقی شورا در محل وزارت علوم برگزار شد.

بررسی آیین نامه نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی از مباحث مطرح شده در این جلسه بود که پس از بحث و بررسی کلیات آن در ۱۱ ماده و ۱۷ تبصره به تصویب رسید.

این آیین نامه در راستای اجرایی سازی وظایف نظارتی مندرج در ماده ۵ اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی و به منظور تعیین ارکان نظارت ارزیابی دانشگاه، حدود وظایف و اختیارات بخش‌های آن و تبیین اصول، روش‌ها و فرآیندهای نظارتی با رویکرد استفاده از توان بخش‌های مختلف ستادی، استانی، مؤسسات و مراکز در جهت نیل به سطح مطلوب نظارت و ارزیابی و تضمین و ارتقاء کیفیت نظام آموزش عالی علمی کاربردی تدوین و در نهایت تصویب شد.

بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد مراکز علمی کاربردی که در یکسال اخیر موفق به جذب دانشجوی کافی نشده‌اند و همچنین تعیین تکلیف ۲۳ مرکز آموزشی علمی کاربردی وابسته به دانشگاه جامع علمی کاربردی از دیگر موارد مطرح شده در جلسه بود که مصوب شد شیوه‌ نامه ای با حفظ شرایط حقوقی در این موارد تنظیم شود.

آیین نامه شورای برنامه‌ ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی یکی دیگر از دستور جلسات شورای مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی بود که پس از بحث و بررسی به تصویب رسید.

شورای برنامه ‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی در راستای اجرای سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر واگذاری اختیارات برنامه‌ریزی درسی به دانشگاه‌ها و پیاده‌سازی آیین نامه‌های مصوب شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی و به منظور سیاستگذاری و تصویب برنامه های آموزشی و درسی نظام آموزش مهارت و فناوری برای تمامی دستگاه های اجرایی، موسسات و مراکز آموزش عالی علمی کاربردی، شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی و علمی کاربردی مطابق مفاد این آیین نامه که به تصویب شورای مرکزی دانشگاه رسید تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.