اهواز - در چارچوب تفاهم نامه همکاری میان استانداری خوزستان و شرکت ملی حفاری ایران، برگزاری دوره های آموزش تخصصی بین المللی حفاری با مشارکت کشورهای منطقه وارد فاز اجرایی شد.

دوره های آموزش تخصصی بین المللی حفاری با مشارکت کشورهای منطقه برگزار می شود

به گزارش قدس آنلاین، در راستای این تفاهم نامه که همزمان با سالروز تاسیس شرکت و در جریان بازدید دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان از شرکت ملی حفاری با حضور مهندس حیدر بهمنی به امضاء رسید، استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های موجود  این شرکت در ارائه خدمات آموزش تخصصی در قالب همکاری با کشورهای منطقه در دستور کار قرار گرفت.

 در نخستین گام در این ارتباط با رایزنی های به عمل آمده بین استانداری های خوزستان و بصره، هیئتی از کشور عراق در روزهای اخیر از امکانات آموزشی و کارگاه های تخصصی مرکز علمی کاربردی حفاری در اهواز بازدید و از نزدیک با فضای آموزشی، ظرفیت ها و سطح علمی و کیفیت آموزش در این مرکز آشنا شدند.

 رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری در این باره توضیح داد: این مرکز که از سوی شرکت ملی حفاری ایران با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی تاسیس شده است در زمان حاضر تنها مرکز ارائه دهنده آموزش های تخصصی بین المللی حفاری در کشور و منطقه است که خدمات آموزشی آن توسط اساتید مجرب به صورت تئوری و عملی صورت می پذیرد و می تواند نقش موثری در تربیت نیروی انسانی متناسب با نیازهای آموزشی و پژوهشی روز ایفا نماید.

 مهدی مهران با بیان اینکه دانش آموختگان این مرکز گواهینامه های معتبر آموزشی دریافت و می توانند با توجه به رشته های تحصیلی جذب بازار کار شوند، گفت: ظرفیت های پیش بینی شده در این مجموعه آموزشی به نحوی است که می توان از آن به عنوان قطب آموزش تخصصی بین المللی صنعت حفاری در منطقه یادکرد.

 وی افزود: با توجه به سوابق کاری و آموزشی شرکت ملی حفاری ایران به عنوان شرکت مادر تخصصی در عرصه صنعت حفاری کشور و نقش برجسته آن در ارائه آموزش های تخصصی به کارشناسان شرکت های  نفتی داخل کشور و همچنین کارشناسان کشورهایی نظیر بولیوی، افزود: بحث آموزش متخصصان و کارشناسان صنعت نفت عراق مدتی است که در این مرکز مطرح و مورد اهتمام می باشد.

 مهران اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری در زمان حاضر در شش رشته شامل عملیات حفاری، تعمیر  و نگهداری برق و مکانیک دستگاه های حفاری، سیمان، اسید و سیال حفاری، ایمنی کار و حفاظت فنی در مقطع کاردانی و رشته کارشناسی حرفه ای ناپیوسته ایمنی، سلامت و محیط زیست و صنایع بالغ بر یک هزار و ۲۰۰  دانشجو دارد.

 رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری به ایجاد بستر مناسب برای توسعه همه جانبه ارتباط میان صنعت و دانشگاه در راستای ارتقاء آموزش های مهارتی اشاره کرد و گفت: این مرکز با هدف رشد سطح مهارت های نیروهای شاغل در صنعت حفاری کشور و افزایش راندمان مهارت و کارآفرینی دانش آموختگان با برنامه ریزی مدون نسبت به برگزاری دوره های فنی در مقاطع کاردانی فنی و کارشناسی حرفه ای اقدام می کند .

 وی افزود: این مرکز به عنوان یک مرکز تخصصی و منحصر بفرد در صنایع نفت و گاز کشور با هدف تامین نیروهای کارآمد، متخصص و کاردان در زمینه صنعت حفاری تاسیس شده و با توجه به برخورداری از اساتید مجرب و تجهیزات آموزشی استاندارد توانایی توسعه فعالیت های آموزشی خود را به نحو مطلوب در منطقه دارد و گسترش دامنه فعالیت ها در ابعاد بین المللی و پذیرش و جذب دانشجو از خارج از کشور را دارا می باشد.

 مهران خاطر نشان کرد: این مرکز در برنامه های آتی خود ایجاد رشته های تخصصی جدید با نگرش به بازار کار و در جهت کمک به رونق اقتصادی استان را در برنامه دارد و قادر است آموزش آکادمیک و دانشگاهی در منطقه را مدیریت کند و در همین راستا با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزاری دوره های آموزش تک درس و پودمانی بین المللی به دو زبان انگلیسی و عربی برای جذب دانشجویان خارجی را در تقدیم آموزشی خود قرار داده است.

 مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری وابسته به دانشگاه جامع علمی کاربردی و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را از سال ۹۲ با پذیرش ۷۰ دانشجو در سه رشته تحصیلی در مقطع کاردانی فنی آغاز و هم اکنون با شش رشته تحصیلی کاردانی و یک رشته کارشناسی افزون بر یک هزار و ۲۰۰  دانشجو دارد که پیش بینی می شود این تعداد در ترم جاری به یک هزار و ۵۰۰ دانشجو افزایش یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.