بجنورد- مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۶۳ بازرس و کارشناس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در ماه مبارک رمضان نظارت خواهند داشت.

۶۳بازرس بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی استان نظارت دارند

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی محمود بهنیا اظهار کرد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص همانند تهیه و فروش مواد غذایی از جمله زولبیا، بامیه، آش، حلیم و .. آغاز می شود به همین منظور در راستای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب ؛نظارت ، کنترل و بازرسی های بهداشتی تشدید می شود.

وی تصریح کرد : حضور فعال بازرسین از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۰ الی ۲۲ شب بسته به موقعیت مکانی و زمانی متغییر است و از ساعت ۲۲ شب تا ۸ صبح نیز به صورت آنکال و در صورت گزارش تخلف در محل حضور خواهند یافت.

این مسئول افزود : هماهنگی لازم نیز با شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی به منظور برخورد قانونی با متخلفان و دستفروشان عرضه کننده مواد غذایی نیز صورت گرفته است.

وی همچنین تاکید کرد : شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف موارد را می توانند به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.