تبریز- مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی گفت: تبخیر آب و افزایش غلظت نمک عامل قرمز رنگ شدن دریاچه ارومیه است و فصل تابستان تهدیدی بزرگ برای دریاچه ارومیه محسوب می‌شود.

تابستان تهدیدی برای دریاچه ارومیه/ادامه گرما رنگ قرمز دریاچه ارومیه را تداوم می دهد

به گزارش قدس آنلاین، خلیل ساعی علت قرمز شدن آب دریاچه ارومیه را رشد برخی جلبک‌ها دانست و اظهار کرد: قرمز رنگ شدن دریاچه ارومیه ناشی از اشباع نمک، کاهش اکسیژن و گرمی هوا و شدت تابش است.

وی با بیان اینکه این پدیده همه ساله بعد از خشکسالی دریاچه رخ می‌دهد، افزود: با کمبود اکسیژن آب و افزایش غلظت نمک به واسطه تبخیر ناشی از گرما، جلبک‌های سبز از بین رفته و شرایط برای رشد جلبک قرمز فراهم و باعث قرمز رنگ دیده شدن سطح آب می‌شود که سال گذشته نیز چنین اتفاقی رخ داد.

مدیرکل مدیریت بحران استان با یادآوری اینکه به طور معمول میزان جلبک سبز در دریاچه ۹ هزار و ۵۰۰ عدد در هر میلی‌لیتر است، گفت: در حال حاضر که در روز دهم تیرماه هستیم، که با شروع فصل گرما و شدت تابش خورشید، رنگ آب دریاچه به دلیل رشد جلبک‌ها به قرمزی شدن تمایل پیدا می‌کند و تا زمانی که دما کاهش نیابد، این روند ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.