بیرجند- رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: پیش بینی می شود امسال ۳۸۶ تن انجیر در خراسان جنوبی برداشت شود.

۳۸۶ تن انجیر از باغات خراسان‌جنوبی برداشت می شود
به گزارش قدس آنلاین، هاشم ولی‌پورمطلق در این باره اظهار کرد: سال گذشته ۴۳۹ تن اتجیر در استان تولید شد که پیش‌بینی می‌شود امسال، این میزان تولید به علت سرمازدگی به ۳۸۶ تن برسد. 
وی افزود: در سال گذشته،  ۳۱۴.۸ هکتار از زمین‌های استان شامل ۱۲۲هکتار آبی و۱۹۲هکتار دیم، زیر کشت انجیر بوده است.
بیشترین میزان سطح زیر کشت انجیر در شهرستان خوسف 
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی  بیان کرد: شهرستان خوسف، بیشترین میزان سطح زیر کشت انجیر در استان را دارا است. 
ولی‌پور مطلق در خصوص انواع انجیر در استان بیان کرد: انجیر در خراسان‌جنوبی به دو نوع انجیر سیاه و زرد وجود دارد.
وی در خصوص خواص انجیر ادامه داد: انجیر، میوه خوش طعم، مقوی، انرژی‌زا و فربه کننده‌ای است که به صورت تازه وخشک مصرف می‌شود. 
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه مصرف این میوه با ارزش برای تمام افراد ضروری است، اظهار کرد: انجیر دارای مقدار مناسبی آهن،کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، مس، روی و ویتامین‌های A، Bو C  است.
ولی‌پور مطلق با بیان اینکه انجیر به صورت صنعتی فرآوری نمی‌شود، یادآور شد: انجیر از محصولات مزیت‌دار نیست.
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.