رییس سازمان حج و زیارت در بازدید از آشپزخانه ابوالجدائل(۲) در مکه مکرمه، وضعیت تدارکات، سردخانه و تجهیزات و فرایند و کیفیت پخت و توزیع غذای حجاج را مورد بررسی قرار داد.

وضعیت تجهیزات و کیفیت غذای حجاج مناسب است

به گزارش قدس آنلاین، در این بازدید که رییس و مسئولین ستاد مکه مکرمه نیز حضور داشتند رئیس سازمان حج و زیارت خطاب به مجموعه عوامل آشپزخانه گفت: کار پر زحمت شما به بالاتر رفتن میزان رضایتمندی حجاج عزیزمان منجر  می شود.

در  جریان این بازدید علی راستگو مدیر ایرانی آشپزخانه از تنوع غذایی مناسب در حج سال جاری و برنامه های غذایی جدید خبر داد و همکاری مسئولین سعودی آشپزخانه را قابل قبول توصیف کرد.

در این بازدید یکبار دیگر برنامه غذایی و روش توزیع غذای ایام تشریق دقیق تر بازبینی شد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.