زاهدان- معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار گفت: ۱۰میلیون و ۶۱۸ هزار دلار کالا از ابتدای امسال تا پایان تیرماه از مرز ریمدان این شهرستان به کشور پاکستان صادر شده است.  

امسال ۱۰میلیون دلار کالا از مرز ریمدان چابهار به کشور پاکستان صادر شد

  به گزارش قدس آنلاین، ایوب درویشی در این باره اظهار داشت: کالاهای صادر شده شامل انواع مصالح ساختمانی، کاشی، سیمان، مواد غذایی، خرما، نایلون، تره بار و محصولات کشاورزی با مجموع وزن هفت میلیون و ۲۶۰ هزار و ۲۵۴ کیلوگرم بوده است. وی افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۵۲۲ هزار لیتر سوخت از طریق تعاونی مرزنشینان به کشور پاکستان صادر شده است.

وی تصریح کرد: بازارچه مرزی ریمدان در سال ۱۳۸۷ آغاز بکار کرده است و در سال گذشته (۱۳۹۵) از سوی دولت رسما بعنوان مرز رسمی برای جابجایی کالا و مسافر بین ۲ کشور ایران و پاکستان اعلام شده است.

وی گفت: بازارچه ریمدان در فاصله ۴۶ کیلومتری از جاده اصلی چابهار- راسک واقع شده و تا چابهار ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

فرماندار شهرستان ویژه چابهار گفت: انتظار می رود پس از رسمی شدن این مرز مشکلات زیر ساختی آن نظیر فیبر نوری و اینترنت در کوتاه ترین زمان حل شود. درویشی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته قرار است تا دو هفته دیگر مشکل اینترنت مرز ریمدان و فیبر نوری مرتفع شود.

وی گفت: اقدامات لازم برای نصب فیبر نوری بطول ۵۳ کیلومتر از جاده اصلی چابهار- راسک سرباز بطرف مرز انجام شده است ولی تاکنون نصب امکانات و تجهیزات بر روی آن انجام نشده به همین سبب برای کارهای گمرکی کاربردی ندارد.

وی بر ساخت یک اتاق برای نصب تجهیزات فیبرنوری واینترنت تاکید کرد و افزود: تاکنون ۸۰ درصد عملیات انتقال خط فیبرنوری به مرز ریمدان انجام شده است و بقیه بزودی انجام می شود.

فرماندار چابهار گفت: بمنظور راه اندازی اداره گمرک نیاز به تکمیل پروژه فیبر نوری و استقرار این اداره با نیروی انسانی مورد نیاز برای ثبت ورود و خروج کالا در مرز ریمدان است.

درویشی بیان کرد: بعد از رسمی شدن مرز ریمدان بخشی از زیرساخت های آن در حال آماده شدن و بزودی تا قبل از پایان سال جاری مشکلات آن بصورت کلی مرتفع می شود و با تکمیل زیرساخت ها کار واردات و صادرات رونق می گیرد.

وی اصلاح شبکه برق خط ریمدان به طول ۱۵ کیلومتر و ساخت پل ریمدان برای سهولت در تردد کامیون ها را از دیگر اقدامات بعد از رسمی شدن مرز ریمدان عنوان کرد.

رئیس بازارچه مرزی ریمدان چابهار نیز اظهار داشت: به دلیل نبود اینترنت هم اینک یک نفر برای رویت کالاهای صادراتی مرز ریمدان از اداره گمرک چابهار روزانه مسیر ۲۴۰ کیلومتری رفت و برگشت را می پیماید و برای ثبت کالا به مرکز شهرستان چابهار عزیمت و سپس دستور خروج کالا را صادر می کند.

مسعود خاک سفیدی افزود: نیاز است در مرز ریمدان که اکنون بعنوان مرز رسمی شناخته می شود پایانه های مسافری و بار مستقر تا صادرات و واردات کالا و جابجایی مسافر تسهیل شود.

وی ادامه داد: چنانچه فیبر نوری در گمرک ریمدان راه اندازی و تجهیزات لازم برای صادرات کالا نصب شود بسیاری از مشکلات صادر کنندگان مرتفع خواهد شد.

وی گفت: نمایندگی ادارات گمرک، استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی باید در مرز ریمدان مستقر تا کارهای صادرات و واردات به خوبی انجام شود.

وی بیان کرد: هم اینک آب مورد نیاز بازارچه مرزی ریمدان با تانکر سیار تامین می شود و برای رسیدن آب شبانه روزی نیازمند اعتبار و اجرای خط انتقال آب بطول ۲۳ کیلومتر است. چابهار از طریق مرز ریمدان با کشور پاکستان ارتباط دارد.

منبع:ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.