رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی گفت: امروزه، فناوری اطلاعات و ارتباطات باید بیشتر از همیشه برای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های گردشگری و همچنین توانمندسازی بخش‌های خصوصی و داوطلبانه به‌کار گرفته شود.

توسعه اکوسیستم گردشگری مبتنی بر نوآوری و کارآفرینی

به گزارش قدس آنلاین، علی‌اصغر مونسان رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشورمان امروز در نشست وزارتی مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری ملل متحد با طرح این سوال که «چگونه گردشگری به بخشی جدایی‌ناپذیر از ساختار حکومتی برای رسیدن به اهداف توسعه پایدار تبدیل و به‌طور مؤثری در برنامه‌های ملی توسعه به‌کار گرفته می‌شود؟» سخنرانی خود را آغاز کرد.

معاون رئیس‌جمهور گفت: برای من افتخار بزرگی‌ است که برای اولین بار در سمت جدیدم به ‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری در این مجمع عمومی سخنرانی کنم و نظراتم را درباره راه‌های دست‌یابی به اهداف توسعه پایدار از طریق گردشگری با شما به اشتراک بگذارم.

وی ادامه داد: گردشگری از مدت‌ها پیش به‌عنوان یک ابزار کارآمد برای توسعه شناخته شده است، اما چالشی که اخیراً مورد توجه قرار گرفته آن است که چگونه توان بالقوه این صنعت غیرمتمرکز،  بین‌بخشی و ناهمگن را به نیروی محرکه‌ای برای رشد فراگیر و پایدار با تأثیر مثبت بر اقتصادهای محلی تبدیل کنیم.

مونسان افزود: درحالی‌که ادبیات محدود موجود درباره رشد فراگیر گردشگری بیشتر بر توزیع عادلانه‌تر ارزش افزوده و اشتغال ناشی از گردشگری در میان جوامع محلی، شرکت‌ها و مقاصد متمرکز شده است، مایل‌ام توجه شما را به‌طور ویژه به اهمیت فراگیر بودن مدیریت گردشگری جلب کنم.

اتخاذ رویکرد یکپارچه از سوی تمام نهادهای دولتی

وی گفت: گام بسیار مهم اما اولیه به‌سوی مدیریت فراگیر گردشگری، اتخاذ رویکرد یکپارچه از سوی تمام نهادهای دولتی برای شکل‌دهی و اجرای سیاست‌های گردشگری است که مستلزم توسعه یک ساختار قوی همکاری میان نهادهای بخش خصوصی و دولتی است.

معاون رئیس‌جمهور اظهار کرد: توسعه یک اکوسیستم گردشگری مبتنی بر نوآوری و کارآفرینی همراه با سرمایه‌گذاری قاعده‌مند در سرمایه انسانی گام بعدی است که باید با هدف ایجاد نهادهای گردشگری فراگیر صورت پذیرد.

او ادامه داد: موضوع روز جهانی گردشگری در سال 2018 «گردشگری و تحول دیجیتال» است. من معتقدم امروزه، فناوری اطلاعات و ارتباطات باید بیشتر از همیشه برای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های گردشگری و همچنین توانمند‌سازی بخش‌های خصوصی و داوطلبانه به‌کار گرفته شود.

رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری در پایان گفت: به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران مراتب قدردانی خود را از سازمان جهانی گردشگری ملل متحد برای مشارکت مستمر در ترویج توسعه گردشگری پایدار ابراز می‌کنم. دعوت می‌کنم همه ما با هم تلاش کنیم تا گردشگری فراگیرتر و مسئولیت‌پذیری را برای نسل‌های آینده ایجاد کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.