مدیر دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به آماده سازی خوابگاه های این دانشگاه گفت: برنامه داریم در سال جاری خوابگاه های رتبه ۳ و ۴ دانشگاه را ارتقا دهیم.

ارتقا رتبه خوابگاه های ۳ و ۴ دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش قدس آنلاین به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین یوسفی خواه از بازسازی و تعمیر اکثر خوابگاه های این دانشگاه طی سالهای ۹۴ تا ۹۶ خبر داد و گفت: برای بازسازی خوابگاه ها، بازسازی و صنعتی سازی آشپزخانه، زیبا سازی و تجهیز سلف سرویس و توسعه فضاهای ورزشی طی دو سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی افزود: این اعتبار با مساعدت سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه وزارت علوم  و اعتبارات تعمیر و تجهیز دانشگاه و کمک خیرین تامین شده است.

مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازسازی کامل آشپزخانه و صنعتی سازی آن، زیبا سازی سلف سرویسهای دانشگاه و نوسازی کانترهای توزیع غذا را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه خدمات رفاهی دانشگاه عنوان کرد.

یوسفی خواه ادامه داد: در راستای بهبود خدمات رفاهی دانشجویان، کافه رستوران دانشگاه راه اندازی شد که استقبال خوبی از آن صورت گرفته است.

افزایش ۳۵ درصدی خوابگاه های متاهلی دانشگاه امیرکبیر

وی بازسازی و توسعه خوابگاه های دانشجویی را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه امور دانشجویی عنوان کرد و گفت: از جمله این اقدامات می توان به افزایش ۱۵ درصدی ظرفیت خوابگاه‌های مجردی و افزایش ۳۵ درصدی در خوابگاه‌های متاهلی اشاره نمود.

مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به خرید دو خوابگاه جدید در سال ۹۵ اشاره کرد و گفت: یکی از این خوابگاه ها با کمک خیرین خریداری شد.

یوسفی خواه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای بازسازی و تعمیرخوابگاه ها در ۳ سال اخیر، اظهار داشت: ۱۸ خوابگاه از ۲۲ خوابگاه دانشگاه طی ۳ سال گذشته به صورت کامل بازسازی و تجهیزات آن نوسازی شده است و یا با تعمیرات کلی و جزیی بهبود یافته است.

وی با اشاره به فرسوده بودن تجهیزات خوابگاههای این دانشگاه افزود: بخش قابل توجهی از تجهیزات خوابگاه ها شامل تخت خوابها، یخچال ها، گازها، کمدها و غیره نوسازی و برتعداد آنها افزوده شده است به نحوی که اکثر اتاقها مجهز به یخچال و فرش شده اند.

جزئیات بازسازی خوابگاه های دانشگاه امیرکبیر

مدیر کل دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به بازسازی کامل و نوسازی تجهیزات ۳ خوابگاه این دانشگاه در سال جاری، گفت: خوابگاه شهید مرادی، خوابگاه شهید یاوری و خوابگاه شهید نجات الهی بازسازی کامل شده و تجهیزات آن نیز کاملا جدید شده است.

به گفته یوسفی خواه خوابگاه شهید مرادی ویژه نو دانشجویان کارشناسی دختر و خوابگاه شهید یاوری با ۶۴ اتاق، ویژه دانشجویان پسر مقطع دکتری خواهد بود.

وی با اشاره به وضعیت خوابگاه شهید نجات اللهی تاکید کرد: این خوابگاه دارای ۱۰ طبقه روی همکف و ۳ طبقه زیر زمین است که به طور کامل این ساختمان بازسازی شده به گونه ای که ضمن مکان یابی جدید برای آشپزخانه ها و سرویس های بهداشتی آن شرایط مناسبی برای دانشجویان در این خوابگاه فراهم شده است.

مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد: این خوابگاه ویژه دانشجویان پسر ورودی جدید مقطع کارشناسی خواهد بود.

یوسفی خواه بازسازی و تعمیر نیمی از خوابگاه شهید برنجیان را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان و اظهار داشت: نو دانشجویان دختر مقطع کارشناسی ارشد در این خوابگاه و نو دانشجویان پسر مقطع کارشناسی ارشد در خوابگاه شهید گلشن اسکان داده می شوند.

به گفته وی برای اولین بار تقریبا همه دانشجویان ورودی جدید در فضاهای بازسازی شده اسکان داده می شوند.

مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برای ارتقا سطح بهداشت خوابگاه ها کف تمام اتاقها و سالن های بازسازی شده با سرامیک پوشانده شده است.

یوسفی خواه به وضعیت خوابگاه شهدا اشاره و خاطر نشان کرد: بخش قابل توجهی از این خوابگاه بازسازی و نمازخانه کوچک آن بزرگتر شده است.

وی با تاکید بر مصرف بهینه انرژی افزود: در تمام خوابگاههای بازسازی شده از پنجره های دو جداره استفاده شد تا ضمن بهینه کردن مصرف انرژی، شرایط بهتر اسکان دانشجویان فراهم شود.

پذیرش هزار و ۵۰۰ دانشجو جدید

مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد دانشجویان کارشناسی جدید این دانشگاه در سال تحصیلی جدید را حدود ۱۵۰۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: تلاش خواهد شد به همه متقاضیان خوابگاه، بر اساس اولویت های قانونی خوابگاه اختصاص یابد هرچند هر ساله در ابتدای سال تحصیلی تعداد متقاضیان خوابگاه بیش از ظرفیت های موجود است.

یوسفی خواه با اشاره به برنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در خصوص ارتقا رتبه خوابگاه های دانشجویی افزود: با حمایت این صندوق در سال گذشته نسبت به ارتقا خوابگاه های رتبه ۵ اقدام شد و در سال جاری برنامه داریم تا خوابگاههای رتبه ۳ و ۴ را ارتقا دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.