کرمان - سه تفاهم نامه همکاری از سوی بنیاد برکت با شرکت آب و فاضلاب روستایی، اداره کل آموزش و پرورش استان و دفتر امام جمعه شهرستان راور در منطقه پنج اقتصاد مقاومتی استان منعقد شد.

انعقاد ۳ تفاهم نامه همکاری از سوی بنیاد برکت در شهرستان راور

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، در ستاد اقتصاد مقاومتی منطقه پنج(شهرستان راور)، ۳ تفاهم نامه همکاری از سوی معاون بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)  به عنوان معین اقتصادی شهرستان راور، با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و امام جمعه شهرستان راور منعقد و فعالیت های آغازین بنیاد برکت به مبلغ ۷ میلیارد تومان در زمینه پروژه های عمرانی همچون ساخت مدرسه، مسجد، مسکن، سالن ورزشی مبادله شد.

این تفاهم نامه ها از سوی بنیاد برکت با شرکت آب و فاضلاب روستایی در زمینه آب رسانی به روستاهای بخش مرکزی راور و بخش کوهساران با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان، با اداره کل آموزش و پرورش در زمینه آموزشی و ساخت و ساز مدارس در شهر راور و روستاهای بخش مرکزی و کوهساران با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان و همچنین با دفتر امام جمعه شهرستان راور در خصوص احداث مسجد و خانه های عالم با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان مبادله شد.
 
لزوم مشارکت روستائیان در اجرای بخش دوم طرح تولید مرغ و تخم مرغ
معاون بنیاد برکت در این جلسه با اشاره به اینکه این بنیاد در شهرستان راور کار خود را در زمینه های مختلف آغاز کرده تا با استفاده از ظرفیت های موجود بتواند به نوعی در توسعه این شهرستان سهیم باشد، گفت: تفاهم نامه طرح سرمایه گذاری تولید مرغ و تخم مرغ با هدف اشتغالزایی پایدار در دو مرحله با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان با بخش خصوصی در شهرستان راور منعقد و مبادله شد.

جعفری با تاکید براینکه بخش دوم طرح سرمایه گذاری تولید مرغ و تخم مرغ شهرستان راور با مشارکت روستائیان می تواند گسترش پیدا کند، افزود: این تفاهم نامه که فی مابین بنیاد برکت و بخش خصوصی منعقد شد، می تواند برای ۷۰۰ خانوار اشتغالزایی نماید.

وی یادآورشد: در راستای اقدامات بنیاد برکت در شهرستان راور، تاکنون بیش از ۳۰ طرح در قالب الگوی طرح های بنگاه محور دریافت شده است که طرح تولید سنگ مرمریت با حجم سرمایه گذاری ۳ میلیارد تومان در حال انعقاد قرارداد است.
معاون بنیاد برکت تصریح کرد: با توجه به درخواست مشارکت شرکت گاوند نهان زمین، فعال در زمینه تولید آهن اسفنجی، از کارخانه مربوطه بازدید بعمل آمده و موضوع در آینده نزدیک بررسی خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.