وزیر ارشاد تاکید کرد باید با حداقل هزینه حداکثر بهره برداری را از جشنواره فیلم فجر داشته باشیم.

باید باحداقل هزینه حداکثر بهره را از جشنواره فیلم فجر داشته باشیم

به گزارش قدس آنلاین، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز یکشنبه ۷ آبان در نشستی خبری در محل برگزاری بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در مصلای تهران درباره کاهش بودجه جشنواره فیلم فجر امسال بیان کرد: بودجه‌بندی جشنواره ها به این صورت است که با حداقل هزینه حداکثر بهره برداری را داشته باشیم و در جشنواره فیلم فجر هم نه اینکه مبالغ قبلی غلط باشد اما نگاه این است که از مبالغ بکاهیم.

وی افزود: فجر یک جشنواره ملی است که مختص تهران نبوده و نیست و در سالگرد انقلاب باید همه استان ها هم از این فضا برخوردار شوند.

صالحی درباره بودجه تئاتر که قرار بود افزایش یابد، گفت: در مجموع تلاش های قابل توجهی در چهار سال گذشته برای افزایش بودجه اتفاق افتاده و امسال هم این توجه بوده است. پویش جریان تئاتر در کشور به طور عام و در مرکز کشور به طور خاص آنقدر گسترده و قابل توجه است که رقم های افزایش بودجه با این گستردگی چه درباره زیرساخت ها و چه حمایت های غیرزیرساختی برابری نمی کند.

وزیر ارشاد ادامه داد: ما در این ۲ ماه با مراکز مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه مذاکراتی داشتیم و در این باره سخن گفتیم که اهالی رسانه هم می توانند به ما کمک کنند. تئاتر هنری است که حمایت های دولتی را لازم دارد ولی اقتصاد تئاتر حتما باید به عنوان اقتصاد خصوصی مورد توجه باشد، اما تئاتر درعین حال نیازمند حمایت های بالاسری است که این حمایت ها هم زیرساختی و هم غیرزیرساختی است.

وی تاکید کرد: البته بخش خصوصی سالن های کوچکی را در تهران راه اندازی کرده که امیدواریم در شهرستان ها هم این اتفاق پیگیری شود.

وزیر ارشاد با اشاره به گفتگوهایی که بتواند در بودجه سال ۹۷ به کمک بیاید، توضیح داد: مکانی مثل تئاتر شهر نوستالژی اهالی تئاتر است و باید مورد بازسازی قرار بگیرد همچنین باید فضاهای مرتبط با تئاتر بیشتر تاسیس شوند و صرفا از سالن های رایج استفاده نکنیم که بعضا در معرض فرسودگی هم هستند.

صالحی در پایان این بخش اظهار کرد: البته ما محدودیت های دولت را می دانیم اما مهم این است که ما به عنوان خادمان فرهنگ و هنر و هالی رسانه به عنوان منتقل کنندگان ضرورت ها این پیام را برسانیم که مصرف فرهنگی کم از نان روزانه ندارد و اگر شرایط را برای استفاده از مصرف فرهنگی فراهم نکنیم آسیب ها و مسایل اجتماعی مضاعف می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.