گیلان- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به راه اندازی مجتمع فناوری‌های پیشرفته در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: مدیران برای رسیدن به چشم انداز دانشگاه باید شتاب بیشتری داشته باشند هر چند که تحقق اهداف و چشم‌اندازها با تحمل سختی همراه است.

راه اندازی چرخه تولید فناوری سلامت در گیلان

به گزارش قدس انلاین به نقل از روابط عمومی ،دکتر شاهرخ یوسف‌زاده چابک ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول، گفت: زلزله کرمانشاه منجر به از دست رفتن جمعی از هموطنانمان شد، اگرچه این زلزله آسیب‌های زیادی در زیر ساخت‌ها و زندگی مردم ایجاد کرد اما همدلی و همراهی مردم ایران را به نمایش گذاشت که جا دارد از این همه حس نوع دوستی مردم ایران علی‌الخصوص کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خیرین سلامت استان گیلان، تقدیر و تشکر کنیم .

وی با اشاره به سیتم تروما و قدرت آن در مدیریت بحران، تصریح کرد: اگر سیستم تروما به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود در مواقع بحران‌ها و بلایای طبیعی می‌تواند بسیار کمک‌کننده و راهگشا باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان جزء اولین دانشگاه‌هایی بود که توانست بلافاصله روز بعد زلزله در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه حضور یافته و به آسیب دیدگان خدمات درمانی ارایه دهد. تاکنون نیز بیش از ۱۰۰ نفر از کارکنان بهداشت و درمان استان گیلان به کرمانشاه اعزام شده‌اند .

دکتر یوسف‌زاده، با اشاره به کمک‌های مردم قصر شیرین در سال ۶۹ به زلزله‌زدگان شهرستان رودبار، گفت: مردم در آن سال مبلغی را که برای بازسازی قصر شیرین در نظر گرفته بودند به زلزله رودبار اختصاص دادند و جا دارد امروز نیز مردم گیلان پاسخگوی این خوبی‌ها باشند .

وی، با اشاره به راه اندازی مجتمع فناوری‌های پیشرفته در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: مدیران برای رسیدن به چشم انداز دانشگاه باید شتاب بیشتری داشته باشند هر چند که تحقق اهداف و چشم‌اندازها با تحمل سختی همراه است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی مجتمع فناوری پیشرفته در دانشگاه، راه‌اندازی دانشکده فناوری‌های پیشرفته سلامت در دانشکده شرق گیلان و راه‌اندازی چرخه تولید فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.

وی، مرکز رشد فناوری‌های سلامت و ستادها و مراکز تحقیقاتی را دو ساختار مهم برای راه‌اندازی مجتمع فناوری سلامت عنوان کرد و افزود: این مجتمع می‌تواند دستاوردهای مهمی برای حوزه سلامت در استان داشته باشد .

دکتر یوسف‌زاده چابک تحقق ایده‌ها و اجرای طرح‌های پژوهشی را نیازمند راه‌اندازی صندق پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد و افزود: برای این که طرح‌های پژوهشی با مشکلات و منابع مالی روبرو نشوند، راه‌اندازی صندوق پژوهشی در حوزه سلامت، یک ضرورت است. بی‌شک سرمایه گذاری در امر پژوهش‌های کاربردی می‌تواند در آینده منجر به تولید درآمد در دانشگاه و برون رفت از مشکلات موجود شود .

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: اگر نخبگان به درستی شناسایی و هدایت شوند می‌توانند با عملکرد خود بسیاری از مشکلاتی که امروز جامعه با آن روبرو است را بر طرف کنند و در این خصوص راه‌اندازی واحد تحقیق در صنعت بسیار حایز اهمیت است .

دکتر یوسف‌زاده چابک، راه اندازی واحد آزمایشگاه در حوزه نانو ، سلول های بنیادی و ژنتیک را برای تحقق برنامه‌های فناوری های پیشرفته از نیازمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای تحقق این مهم از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان گفت: با توجه به فاصله گیلان با دانشگاه‌های داخل کشور حرکت ما باید شتاب بیشتری داشته باشد. باید از حصارها خارج شد و با وجود یک نگرش کلی و درست به سمت آینده حرکت کرد .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.