اراک- سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مرکزی گفت: اگر موضوع وقف در جامعه اسلامی همه‌گیر شود محرومیت در جامعه کاهش می‌یابد که در این راستا باید کار فرهنگی انجام شود.

گسترش وقف در جامعه محرومیت را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین. محمدحسن آصفری ظهر امروز در جلسه مشترک شورای هماهنگی و ستادی خادم یاران آستان قدس رضوی استان مرکزی  گفت: دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی  و رابطین در شهرستان‌ها باید در راستای تعاریف مشخص شده آستان قدس فعالیت کنند. این فعالیت‌ها در ۴ بخش تعریف شده، امور خادم‌ یاران، رابطین امور خادم یاران، امور محرومین و مستضعفین، امور فرهنگی و امور وقف و نذر که این ۴ بخش در قالب امور خادم یاران به قسمت‌های مختلفی تقسیم می‌شوند.

آصفری افزود: برخی دیگر از کانون‌ها با عنوان کانون خادم یاران مستضعفین، خدمات عمومی در حوزه غربالگری، پزشکی، اردوهای جهادی، تولیدات رسانه‌ای سمعی بصری، کانون علمی پژوهشی، وقف و نذر، هنری و ارائه آموزش‌های هنری، امور بانوان و خادمان تربیتی، تشکل‌های فرهنگی و تربیتی، کانون خادم یاران ادبی، امداد مستضفین و کانون خادم ساران اشتغال تبیین شده‌اند که می‌توان گفت برای هر حوزه و شاخه فعالیتی مورد نیاز جامعه بویژه جامعه مستضعفین کانون‌های مورد لزوم تشکیل شده است.

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مرکزی بیان کرد: معرفی نامه‌هایی با عنوان قرض‌الحسنه برای ارائه به بانک‌ها و گرفتن تسهیلات و کمک‌های نقدی به محرومین و نیازمندان از اقدامات دیگر آستان قدس برای تهیه جهیزیه و دیگر موارد بوده است، در زمینه فعالیت‌های فرهنگی هم بسته‌های فرهنگی همراه زائران برای مطالعه یکی دیگر اقدامات مطلوب آستان قدس در راستای افزایش اطلاعات بوده است.

آصفری با بیان توانایی ساخت مجتمع خدماتی برای خدمت به محرومین گفت: در زمینه وقف خیرین شهرستان اراک یک باب منزل را درمناطق محروم وقف کرده اند که مراحل آن در حال انجام است، و اگر دستگاه‌ها بویژه استانداری بتوانند زمینی را به متراژ ۵ هکتار در شهرستان اراک در اختیار آستان قدس بگذارند می‌توانیم یک مجتمع خدماتی، درمانی و فرهنگی برای خدمت‌رسانی در زمینه بهداشت و فرهنگ همچنین امور زائران به محرومین بسازیم.

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مرکزی تصریح کرد: در سال ۹۶ جمعیتی در حدود ۱۶ هزار نفر زائر اولی و بی‌بضاعت را به شهر مقدس مشهد اعزام کردیم، که بیشتر شهرستان‌های استان را پوشش داده، بیش از ۳ هزار سبد کالا تهیه شده که در شهرستان‌های، اراک، شازند، خنداب و ساوه بیشترین توزیع وجود داشته که بیشترین قسمت آن از سهم وقف و نذورات بوده و ۵۰ درصد اعتبارات آن را آستان قدس رضوی تقبل کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.